Svchost.exe çıldırtıyor beni!!!

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar forumda Svchost.exe ile ilgili bir kaç konuya baktım ama net bir çözüm bulamadım.İnternete bağlanmadan önce oyun oynarken falan sorun yok yani Svchost.exe uyuyor:biggrin: ama sorunum internet e bağlandıktan sonra ortaya çıkıyor.Şöyleki;
İnternette herhangi bir siteyi açtıktan sonra Svchost.exe, CPU nun %99 unu kullanmaya başlıyor.Böyle olunca da Pc kasılıyor.Format ı daha yeni attım ama yine aynı sorun ne yapabilirim? Lütfen bu sorunla karşılaşıp,çözebilen arkadaşlar bilgi verebilirmi?
XP pro sp3. işletim sistemi.Pentium 4 işlemci 1,5 gb ram 256 mb ekran kartı şimdiden teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar kimse yokmu buradalarda? :helpsmilie:

F1 help imdat:)

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neden kimse ilgilenmiyor:(

sakinkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
çok zorlanıyorsan bu hata güncellemesi geldikten sonra güncellemeleri kapat.bendede çok hatalar verdi.gerek yazılım gerek donanım ve resetlenme.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bak dostum şu konuyu bi incele microsoft baba yakında bulacak çaresini

http://shiftdelete.net/xpnin-svchost-hatasi-duzeltiliyor-49027.html?ref=promo
umut fakirin ekmeği microsoft baba yı bekliyoruz:)

Bir virüs programıyla bilgisayarını taratmanı öneririm.
eset ile tarattım hiç bir şey bulamadı.

çok zorlanıyorsan bu hata güncellemesi geldikten sonra güncellemeleri kapat.bendede çok hatalar verdi.gerek yazılım gerek donanım ve resetlenme.
şimdi kapalı zaten güncelleme geldikten sonra açarım güncellemeyi yapar ve dediğiniz gibi yine kapatırım.Sağolun.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
umut fakirin ekmeği microsoft baba yı bekliyoruz:)

eset ile tarattım hiç bir şey bulamadı.

şimdi kapalı zaten güncelleme geldikten sonra açarım güncellemeyi yapar ve dediğiniz gibi yine kapatırım.Sağolun.
sanırım sırf sizinle sınırlı değil genelleme bir sıkıntı varmış

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0

laroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben aylardır çozemedim o sorunu formatlar havada uçtu ama nafile bilgisayarı kullanırken sorun yok beklemedeyken svchost resmen sömürüyor bilgisayarı %99 çıkıyor işlemciyi mausu sallayınca normale dönp rahatlıyor bilgisayar. Sinir krizi geçirme noktasına gelmiştim bi ara svchostla kavga edıyodum sen kimsinki bilgisayarımı rahat bırakmıyorsun diye.bundan sebep download varken gece açık bırakamıyorum pc'yi.
:devil:

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben aylardır çozemedim o sorunu formatlar havada uçtu ama nafile bilgisayarı kullanırken sorun yok beklemedeyken svchost resmen sömürüyor bilgisayarı %99 çıkıyor işlemciyi mausu sallayınca normale dönp rahatlıyor bilgisayar. Sinir krizi geçirme noktasına gelmiştim bi ara svchostla kavga edıyodum sen kimsinki bilgisayarımı rahat bırakmıyorsun diye.bundan sebep download varken gece açık bırakamıyorum pc'yi.
:devil:
Bende formatladım ve malesef bir işe yaramıyor çok doğru.

dovmee

Super Сasual Dating - Genuine Damsels
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
xp işletim sistemi kullanıyorsan yakında bi guncelleme gelicek

sakinkurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
win 7 ye geçtim rahatladım.sende dene.bill gates xp den vazgeçirmeye kararlı.xp de ileridede sorunlar çıkarabilir.üst işletim sistemine geçsinler diye.

pankula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende formatladım ve malesef bir işe yaramıyor çok doğru.

kardeş bu dosya zaten format atınca çalışmaya başlar. format cd'sindeki haliyle kurulduğu için güncellemeler eksik olur ve formattan sonra windows otomatik güncelleme yaparak sürümü en güncel hale getirir. bu nedenle formattan sonraki ilk zamanlarda bu dosyanın belli bir süre yoğun olarak çaılışıp bilgisayarı kasması normaldir...

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
sorun windows'tan kaynaklanıyor.Microsoft bunu düzelten bir yama yayınlıcaktı.yayınladı galiba.

tabi bu dediklerim bilgisayarında virüs olmadğı halde.svchost sorunu yaşayanlar için.

erhan49

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorun windows'tan kaynaklanıyor.Microsoft bunu düzelten bir yama yayınlıcaktı.yayınladı galiba.

tabi bu dediklerim bilgisayarında virüs olmadğı halde.svchost sorunu yaşayanlar için.
yama yayınlandımı acaba?