Suya Dayanıklı, Androidli Motorola Defy Mini 499 TL!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan N3CAT1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Suya ve darbeye dayanıklı, android işletim sistemli telefon arıyorsanız buyrun arkadaşlar. Özelliklerine göre fiyat gayet iyi görünüyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/mo...px?productId=telcepmotdefym&categoryId=371946
Telefon_1256719.jpg

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Aslında tamda sanayiide kullanmalık.. Saha telefonu olmuş :)

Efkan Uygur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
suya dayanıklı mı ? inanmak zor. sıvı teması diye bir problem olmayacak yani:)

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
suya dayanıklı mı ? inanmak zor. sıvı teması diye bir problem olmayacak yani:)

Evet inanmak zor gibi geliyor insana. Ama gsmarena.com sayfasındaki bilgilerine bakabilirsiniz. Dust and water resistant yazıyor özelliklerinde. Yani toza ve suya dayanıklı.

soneresra

Asistan
Reaksiyon puanı
0
uygulama,içerik bunlar önemli su geçirmiyor darbeye dayanıklı diye telefon alınırmı?

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
uygulama,içerik bunlar önemli su geçirmiyor darbeye dayanıklı diye telefon alınırmı?

Niye öyle diyorsun ki? bence sadece kendi pencerenden baktığın için öyle düşünüyorsun ve haksızsın.. Telefon, illa oyun oynamak, hiç kullanmayacağın uygulamaları yüklemek ve facebook'a girmek için değildir.. Zor şartlarda çalışan insanlarıda düşünmek lazım.. Ben galaxy s2 kullanıyorum ve atölyecilik yapıyorum. Sahibi olduğum işyerimdeki makinelerin çoğu su ile beraber çalışıyor ve etrafı ve işlenen malzemeyi fazlasıyla ıslatıyor.. şimdiye kadar su geçirmedi ama telefona 1500 tl para verince bozulcak diye endişeleniyorsun haliyle.. Bence Sanayi ve inşaat sahasında sık bulunan, ama müşterisiyle ve elektronik postalarıylada irtibatını sürekli taze tutması gereken benim gibi insanlar için oldukça kullanışlı ve uzun ömürlü bir cihaz..

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Suya toza dayanıklı telefon için Panasonic'in IP54 sertifikalı ürünleri var. Donanım olarak hem üst seviye hem Türkiye piyasasına girecek. Motorola'nın ülkemize telefonu yılda bir giriyor, bu gelmez.