- Reaksiyon puanı
- 9,802
Güllaç ve tulumba üzerine tanımam 

Künefeciler neyi düşünüp oy verdi o zaman o kaşarlı şerbet olsaydı 0 oy olurdu.nE künefede kaşarlı şerbet biz birşey diyoz mu ?
Tulumba çok güzel ?Güllaç ve tulumba üzerine tanımam![]()
İronilere çok hızlı alınıyorsun değil mi? Ben burada emek vermeden eğlenildiğinini savundum, kısa ve ôz misali. Sen uzun uzun emek vermişsin. Anla olayı.1- Baklava
2- Katmer neden yok?
Neden adımı anma gereği duydunuz anlamadım. Demek ki yaptığım iş çok göze batıyor.
O uzun makale dediğin şeyler için en az 30 dakika zamanımı harcıyorum ben. İçinde de okuyan için yararlı bilgiler ve sıkmayan bir anlatım var. Tamamını okuyan için de gayet öz bir ana fikir mevcut.
Tabii nerde. Okunur mu hiç. Öyle bakıp geçilir. Bir yerde dalgası geçilir.
Madem benim ismimi söylediniz açıklayayım.
Ayrıca mutlu da oldum. Söylediğiniz için.
Demek ki bir şeyler yapıyorum diye düşündüm.
İsteyen raporlasın konu dışı diye. Ben kararımın arkasındayım emek veriyorsam gelip kimse dalga geçemez burada.
İroni yazılırken (!) böyle bir işaret eklenir.İronilere çok hızlı alınıyorsun değil mi? Ben burada emek vermeden eğlenildiğinini savundum, kısa ve ôz misali. Sen uzun uzun emek vermişsin. Anla olayı.
Tabiki kunefe1-Baklava
2-Künefe
3-Sütlaç
Baklava ve Künefe arasında kaldım.
İronide anlam olması gerekir. Hızlı belirtmedim, ki zaten bunu düzgün okursan ironi olduğunu anlayabilirdin, neyse.İroni yazılırken (!) böyle bir işaret eklenir.
(!) bu işaret ironi anlamına gelir.
İroni işareti koymadan ironi olduğunu anlamam mümkün mü biraz düşün derim.
neden sevmiyorsun ki???pek sevemediğim tatlılar.
keşke künefe kazansaVay be sütlaç kazanıyor
şerbetli tatlıları pek sevmem künefe ve baklava da çok şerbetliler yediğimde içim bayılıyor sütlacı da pek beğenemiyorum pirinç taneleri ağızda tuhaf bir his yaratıyor herhalde ondan.neden sevmiyorsun ki???
sen bilirsinşerbetli tatlıları pek sevmem künefe ve baklava da çok şerbetliler yediğimde içim bayılıyor sütlacı da pek beğenemiyorum pirinç taneleri ağızda tuhaf bir his yaratıyor herhalde ondan.
birini seçsen hangisini seçersin?(yukarıdakilerden)En iyisi Kireçli kabak tatlısı![]()