Ananim
Profesör
Ya bi ara 10 a 0 kazanıyok ne ara bu kadar sütlaç seven çıktı anlamıyorumAhah. 18 ile 1.
Künefe fan clublara link atmam lazım
Bide hatay belediye başkanına falan söylemem lazım
Ya bi ara 10 a 0 kazanıyok ne ara bu kadar sütlaç seven çıktı anlamıyorumAhah. 18 ile 1.
Zevkler ve renkler tartışılmazYa arkadaşlar yazmayayım dedim ama sütlaç nedir ya? Altı üstü pirinç ve süt. Lütfen düzgün oy kullanın!
Ortada zevk olsa, tartışmayacağım zaten. Künefe varken, sütlaç seçmek nedir ya!Zevkler ve renkler tartışılmaz![]()
Tekrar soruyorum: sen hiç yedin mi? bu arada bunu yerken zevk alanların sayısı çok!Ortada zevk olsa, tartışmayacağım zaten. Künefe varken, sütlaç seçmek nedir ya!
İstediğimizi tercih ederiz ve bu konu yararsız olsa da çok boş değil ve farkettin mi sütlaç önde arkasında da künefe varKonunun boş olmasını kenara bırakarak,
Baklava varken künefe, sütlaç diyen hadsizler (!) görüyorum. Yazık hâlimize...
İstediğimizi tercih ederiz ve bu konu yararsız olsa da çok boş değil ve farkettin mi sütlaç önde arkasında da künefe var
Konuya boş diyip durma
- Konu hâlâ boş.
- Niye ciddi ciddi cevap verdin?
Yedim ancak künefe varken, sütlaç tatlı bile sayılmaz.Tekrar soruyorum: sen hiç yedin mi? bu arada bunu yerken zevk alanların sayısı çok!
Emrin olur padişahım. Boş konu açıp içerleyeni de ilk kez gördüm.Konuya boş diyip durma
Künefe güzel ama sütlaç da güzel(bence)Yedim ancak künefe varken, sütlaç tatlı bile sayılmaz.
Sen de mi künefeden yanasın?Bu başlığı gece gece kim öne çıkardıysa bana künefe borcu var
Bu anneni mi daha çok seviyorsun, babanımı ya da teyzenimi gibi bir soru. Sütlaç sevmem pek, baklava ve künefe derim.
Umut Çeliğin uzun makalelerinden daha ôz olmuş ???
Aklıma gelmemiş2- Katmer neden yok?
Kusura bakmada hakkaten boş ya zaten farkınsaysan herkes goygoy yapıyoKonuya boş diyip durma
nE künefede kaşarlı şerbet biz birşey diyoz mu ?Ya arkadaşlar yazmayayım dedim ama sütlaç nedir ya? Altı üstü pirinç ve süt. Lütfen düzgün oy kullanın!
Ne yani kadayıf la antep fıstığı nerde ? Haa siz kaşarın üstüne şerbet döküyosanız bilemem ????Şu oylamalarda 2 büyük fark gördüm bi EFI nin oyları alması diğeride Sütlaç ın geçmesi
Mesaj otomatik birleştirildi:
nE künefede kaşarlı şerbet biz birşey diyoz mu ?![]()
Kaşarlı şerbet dediğin şeye, çok emek harcanıyor. Sütlaç öyle mi?Şu oylamalarda 2 büyük fark gördüm bi EFI nin oyları alması diğeride Sütlaç ın geçmesi
nE künefede kaşarlı şerbet biz birşey diyoz mu ?![]()
Komşum hataylı iyi tatlıdır da bi sütlaç olamazaNe yani kadayıf la antep fıstığı nerde ? Haa siz kaşarın üstüne şerbet döküyosanız bilemem ????
Çok emekle çok lezzet gelmez amaKaşarlı şerbet dediğin şeye, çok emek harcanıyor. Sütlaç öyle mi?![]()
Sen gerçek künefe yememişsin demek kiKomşum hataylı iyi tatlıdır da bi sütlaç olamaza
Çok emekle çok lezzet gelmez amasütlaça bak bide az emek çok lezzet muhteşem hafif ayrıca
Hafif diyosunda pirinç şişirmesin dikkat etKomşum hataylı iyi tatlıdır da bi sütlaç olamaza
Çok emekle çok lezzet gelmez amasütlaça bak bide az emek çok lezzet muhteşem hafif ayrıca
Sen gerçek künefe yememişsin demek ki![]()
WoW 2v1 atıyoruzHafif diyosunda pirinç şişirmesin dikkat et
Ha süt de gaz yapabilir temkinli olmak lazım
Öyle diyorsan öyle olsunKusura bakmada hakkaten boş ya zaten farkınsaysan herkes goygoy yapıyo
Künefeyi ye bakalım tadını naaıl bulacaksın ?künefe hiç yemedim ama baklava mı sütlaç mı diye sorsaydın baklava derdim