Suspended Domain

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar ben 3 ay önce bir site aldım 200 TL ödeyerek Platin paketi aldım birde ama bugün sitem askıya alınmış. Aldıgım firmaya mail attım ve bana verdikleri cevap şöyle

Paketinizin trafik limitini geçmesi sebebiyle suspend olduğu görünmektedir.

Ek ürün ve servislerim üzerinden ek trafik satın alabilir yada her ayın başında kullanılan trafik limiti sıfırlanmaktadır bu süreyi bekleyebilirsiniz.

Bu ne demek istiyor burda anlamadım ?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar ben 3 ay önce bir site aldım 200 TL ödeyerek Platin paketi aldım birde ama bugün sitem askıya alınmış. Aldıgım firmaya mail attım ve bana verdikleri cevap şöyle

Paketinizin trafik limitini geçmesi sebebiyle suspend olduğu görünmektedir.

Ek ürün ve servislerim üzerinden ek trafik satın alabilir yada her ayın başında kullanılan trafik limiti sıfırlanmaktadır bu süreyi bekleyebilirsiniz.

Bu ne demek istiyor burda anlamadım ?

Belirlenen aylık site trafiği limitini doldurmuşsunuz, kendi serverınıza video upload ederek bunu sitenizden paylaşıyorsanız aylık limiti çok rahat aşarsınız ve ay sonuna kadar sitenize erişim durdurulur... Sanırım yüklü veri aktarımı gerektiren paylaşımları serverınız üzerinden yapıyorsunuz ? Ay sonunda kotanız sıfırlanır, siteye ulaşım açılır...

samizeldestan

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben siteye pek birşey yüklemiyorum müzik sitesi zaten müzikleri videoları başka sitelerden alıyorum kendi siteme pek birşey yüklemiyorum bantwidht boyutunda 50000 yazıyor nasıl olmuşta aşmışız bunu

ali80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben siteye pek birşey yüklemiyorum müzik sitesi zaten müzikleri videoları başka sitelerden alıyorum kendi siteme pek birşey yüklemiyorum bantwidht boyutunda 50000 yazıyor nasıl olmuşta aşmışız bunu

senın sitenin aylık trafik boyutu yukssek olmalı
Trafik250 Gb yada sınırsız

ali80

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hacım senın sıtenın adresını pm yaz bana

resellerım var uygun şekılde paket ayarlarım istersen
http://mamiysr.com/ a da bakabilirsin