Susam Sokağı TRT'ye geri dönüyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
TRT Çocuk Koordinatörü Can Soysal, Susam Sokağı'nın yeniden TRT ekranlarına döneceğini söyledi.

susam-sokagi.jpg

Coşkun Eğitim Kurumları'nın düzenlediği 'Önce Okul Öncesi' sempozyumunda konuşan Soysal, ebeveynlerin çocuklarıyla beraber izleyebileceği 'bak ben çocukken bunları izlerdim' diyebileceği yayınlara yönelik projeler geliştirdiklerini söyledi.

İzleyici analizlerinden yola çıkarak yapımlara yön verdiklerini belirten Soysal, "Toplumda artan ve azalan değerlere yönelik hareket etmeliyiz. Örneğin, aile düzeni üzerinde toplumda bir kırılma yaşanıyorsa bunu ön plana çıkartan yayınlar yapıyoruz. Toplumsal okumalardan, stratejiler doğuyor." diye konuştu. Sempozyumda konuşan Fatih Üniversitesi öğretim üyesi pedagog Adem Güneş, okul öncesi eğitim üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Çocuğun, sosyal hayatı deneyimleriyle öğrenmesi gerektiğini belirten Güneş, hayatı 'tecrübelerle' öğrenen bireylerin daha sağlıklı yetişeceğine dikkat çekti.

Sempozyumun organizatörlüğünü üstlenen Yaşar Cimilli Coşkun İlköğretim Okulu Müdürü Ali Erdem de bu faaliyeti gelenekselleştireceklerini belirtti. 120 farklı okuldan 450 katılımcıya teşekkürlerini ve katılım sertifikalarını sundu.

HEMRA KÖSE

ZAMAN

xerox3435

Profesör
Reaksiyon puanı
47
TRT yeni kanallarıyla ,, programlarıyla baya bi yol kat etti son dönemde

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Güzelde eskisi gibi kaliteli olacağını sanmiyorum artık... Bide biz büyüdük beee bizden geçti... Yaş olmuş 30...

**osk@r78**

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Hey gidi susam sokağı be.çocukken izlerdik.iyi bi atılım yapmış trt kutlarım.

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ben de öğrencilerime ne izletirim diye düşünüyordum. İnşallah olur...

Jordan

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Çok güzel haber. Kardeşim aptal-saptal çizgi filmler izliyor. Artık eğitici eğlenceli birşeyler izler.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
vay be sabahın köründe izlemek için kalkardık :D ne günlerdi oda geçti tabi. acaba eski bölümleri mi verecekler yoksa yeniden mi düzenlenecek acaba ?

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Helal olsun. Güzel düşünmüşler..