Sus, seni de sakatlarım! İşte kanıtı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Antalyaspor’un tecrübeli stoperi Yalçın Galatasaray maçında Jo acı içinde kıvranırken Sarı-Kırmızılı bir başka oyuncuya “Seni de sakatlarım” dediğini inkar ederken, ‘tehdidin muhatabı’nın Caner olduğunu gösteren görüntüler ortaya çıktı

haber_ic_205349.jpg

KANIT GS TV’DEN

Antalyaspor-Galatasaray maçı bitti, Türkiye HABERTÜRK’te yer alan haberi tartışmaya başladı. Aslan’ın dev transferi Jo’nun Şenol’la girdiği mücadele sonrası sakatlanmasının ardından “Jo’nun işini bitirdik, artık daha rahat oynarız” dediği, ardından bu sözlerine tepki gösteren bir diğer G.Saraylı oyuncuya “Seni de sakatlarım” şeklinde tehdit savurduğu iddia edilen Antalyasporlu Yalçın Ayhan “Kesinlikle böyle bir şey yok” diye kendisini savunurken, Sarı-Kırmızılı cepheden ilginç bir hamle geldi! GS TV, HABERTÜRK’ün gündeme getirdiği iddiaları destekleyen bir görüntüyü gün boyu ekrana yansıtarak ‘kanıt’ olarak sundu.

ELİYLE AĞZINI KAPATIYOR

Maç içinde kameralara yansıyan görüntü, Yalçın’ın ‘tehdit savurduğu’ iddia edilen oyuncunun Caner olduğunu da ortaya çıkardı. ‘Dudak okuma’ uzmanlarına yakalanmamak için ağzını eliyle kapatarak Caner’in yanına gelen Yalçın’ın bu tavrı da soru işaretlerini artırdı. Caner’in Galatasaraylı yöneticilere sahada geçen diyaloğu aktarırken, “Jo’yla ilgili sözlerinden sonra benim yanıma geldi. Önce küfretti, ardından ‘Seni de sakatlarım’ diyerek beni tehdit etti” diye konuştuğu öğrenildi. Önceki gün iddialarla ilgili görüşünü aldığımız Yalçın ise dün de Lig TV’nin canlı yayınına bağlanarak böyle bir diyaloğun söz konusu olmadığını söyledi.

‘SEZGİN BENİ İYİ TANIR’

HABERTÜRK’e yaptığı açıklamada “Maç içinde kimseyle diyaloğa girmedim” diyen Antalyaspor’un tecrübeli stoperi, Lig TV’de de kendisini savundu. Yalçın, “Jo’nun sakatlandığı pozisyonun içinde olmadığım için kendimi muhatap kabul etmiyorum. 5 kez ameliyat olmuş bir futbolcuyum. Böyle bir art niyetim söz konusu olamaz. Adnan Sezgin’le İstanbulspor’da birlikte çalışmıştık. Benim kişiliğimi

iyi tanır. Biz mütevazı bir Anadolu kulübüyüz. Gururumuzla, onurumuzla mücadele ediyoruz. Emeğimize saygısızlık etmesinler. Galatasaray karşısında haklı bir galibiyet aldık. Kimse buna gölge düşürmesin” ifadesini kullandı.

SAHADA NELER KONUŞULMUŞTU?

YALÇIN: Jo’nun işini bitirdik, artık rahat oynarız. (Necati’ye söylüyor.)
CANER: Sen ne diyorsun? Nasıl böyle bir şey yaparsın?
YALÇIN: Konuşma, seni de sakatlarım!
GS’Lİ FUTBOLCULAR: Necati, Yalçın’a bir şey söyleyin ayıp ediyor.
NECATİ: Tamam, merak etmeyin. Yalçın sen de oyununu oyna.

KAYNAK

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Hata yapıyor bizimkiler Hagi gibi yapıcaksın sert girene atıcaksın kafayı ozaman yapabiliyolar mı? 5 maç ceza yerlerdi ama sakatlanmazlardı en azından

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Böyle adamlara verilen paralara yazık. Seni de sakatlamışlardı, uzun süre oynayamamıştın hiç mi ders almadın?

Ondan sonra bizim başkan açıklama yapınca suçlu oluyor. :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Ya Böyle adamların futbol hayatını bitirceksik kıskançlık hasetlik ve şerefsizlikten başka birşey değil Sonuçta orada o adam para kazanıyor sen onu sakatlıyarak ekmek teknesini taşlıyorsun. bu kelimeyi söylüyen futbolcu hiç bi zaman Jo veya Canerin kalitesine erişemeyecek çünkü karekteri buna müsait diil Antalya yönetiminin bu futbolcuya Birşeyler yapması gerekiyor Yada Futbol olarak onu dışlamak daha mantıklı Gerçekten çok çirkef bi hareket.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Böyle çirkef oyunculara karşılık her takıma bir adet Nouma gerekli...
Yanlış yapanın biletini sahada kesecek...

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Geçen gün yazdım Hoşgeldin ahlaksız ve çirkef futbol diye...Göz yumanlara kartla cezalandırmayanlara ortak oldukları durumu gözden geçirmeleri dileklerimle...

Yakında A2 takımıyla sahalardayız böyle giderse...

Biz yapsak Servet bir forveti sezon sonuna kadar ayağını kırıp eline verse inanılmaz bir ceza ve ayıplama gelirdi,yapanlar başkaları ses yok...

Ne diyelim herşeye rağmen yürümeye devam...

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Böyle çirkef oyunculara karşılık her takıma bir adet Nouma gerekli...
Yanlış yapanın biletini sahada kesecek...

Evet şöyle bir adam takımdayken sıkıysa söyle bakalım o lafları..
Oh yeah:dirol:
[FLASH]http://www.youtube.com/v/DmPgH3h6ksc&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1[/FLASH]

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
Bu olay bir iki gündür manşetlerde ve en az daha önce konuşulan şike olayları kadar ciddi bir şey eğer doğruysa ki buna inanmak istemiyorum (GS taraftarıym) gerçekten bırakın futbolu insanlık olarak nereye gittiğimizin utanç resimlerinden birisi olur.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
rijkaard-skandali-dogruladi-509860.Jpeg

Rijkaard skandalı doğruladı

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Kayserispor deplasmanında kaybedilen 2 puanı Jo'nun sakatlığına bağladı.

Beraberliğin kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını belirten Hollandalı hoca, “Nonda'nın gönderilmesi kesinlikle benim kararımdı. Jo ise bizim için çok önemli bir futbolcuydu. Sakatlanma anını hatırlayalım... Galatasaray'ın eski futbolcusu Yalçın rakibine sert giriyor ve bundan gurur duyuyor. Bu utanç verici bir durum. Tamamen Antalyasporlu futbolcunun bu yaptığından dolayı bu durumdayız. Yalçın'ın olayını duydum ve doğru olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Rijkaard'ın, "Yalçın'ın olayını duydum ve doğru olduğunu düşünüyorum" dediği olayı Habertürk Gazetesi'nden Meriç Müldür yazmıştı.

Yalçın, Galatasaraylı futbolcular ile maç içerisinde yaşadığı diyalog şöyle:

YALÇIN: Jo'nun işini bitirdik, artık rahat oynarız. (Necati'ye söylüyor.)
CANER: Sen ne diyorsun? Nasıl böyle bir şey yaparsın?
YALÇIN: Konuşma, seni de sakatlarım!
GS'Lİ FUTBOLCULAR: Necati, Yalçın'a bir şey söyleyin ayıp ediyor.
NECATİ: Tamam, merak etmeyin. Yalçın sen de oyununu oyna.

KAYNAK

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
şerefsiz..
bu olayın üzerine mutlaka gidilmeli

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bunun Ali samiyeni de var . Gerekli cevabı sahada vericez ama i.nelik yaparak değil yenerek