- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 3,265
Okulda kitabı veya defteri alır almaz ,başlığınamı bakarsın,yoksa içinemiBu konu ne
genelde başlığınaOkulda kitabı veya defteri alır almaz ,başlığınamı bakarsın,yoksa içinemi
o zaman konu başlığından,resimlerden ne anladınOkulda kitabı veya defteri alır almaz ,başlığınamı bakarsın,yoksa içinemi
Biraz samimi bir mesaj olduğunun farkındayım ama sizin mesajınıza nazaran benim mesajım herhangi bir hakaret içermiyor.Açın Ed Stafford abimi izleyin bu kadar şeye bakacağınıza
Sizin mesajınız ise şahsıma açıkça hakaret içeriyor. Süslü süslü konuşmakla saygılı davranılmış olunmuyor ne yazık ki.buraya gelip bu yazıyı yazıp ukelalık edip,boş boğazlık yapacağına linkini ekle,paylaş,işe yara,yaptığın şey hem anlamsız,hem cahilce,eğer çenen kadar becerikliysen,bul bu resimlerden sende ekle.
Biraz daha büyümen lazım
her neyse tamam ben özür dilerim,oldumu sevindinmi şimdiAçın Ed Stafford abimi izleyin bu kadar şeye bakacağınıza
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz samimi bir mesaj olduğunun farkındayım ama sizin mesajınıza nazaran benim mesajım herhangi bir hakaret içermiyor.
Sizin mesajınız ise şahsıma açıkça hakaret içeriyor. Süslü süslü konuşmakla saygılı davranılmış olunmuyor ne yazık ki.