Survey siteleri ... yardım ...

memoka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ;
Gerçekten çok sıkıştığım için yazmak gereği duydum.Fileice ve türevi survey siteleri ile ilgili çokı büyük bir problemim var ne yazık ki indirmem gereken bir yazılım var ve bu yazılım sürekli bu sitelerde karşıma çıkıyor.Bir kere cep telefonu kredisi satın alıp indirdim ancak içi boş bir şey çıktı.Bir çoğu fake sanırım ve çok can sıkıcı bir durum.Günlerdir uğraşıyorum ve kanser oldum.Bu siteleri alt etmenin bir yolunu bilen yokmu acaba?

Yardım edebilirseniz çok sevinirim gerçekten.

memoka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yolu olmalı dostum ya .. millet youtube de falan kaynak koduyla oynuyor bir kaç satır html kodunu siliyor site izin veriyor falan bir türlü beceremedim arkadaş ...

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Amaç zaten gelen birini mümkün olduğunca sitede tutmak, sonrada boş bir yere yönlendirmek.
Dediğim gibi torrent kullan bence.

memoka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentlere bakmaya devam ediyorum şuan ancak şöyle mide bulandırıcı bir tarafı var mesela bir program indirdim şuanda hatta atıığın linkti heralde program indi iyi güzel ancak serial istiyor serial için başka bir survey sitesi karşıma çıkıyor bu sefer =) ama bakmaya devam ediyorum yinede tekrar teşekkürler arkadaşım.

Hackless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir yolu olmalı dostum ya .. millet youtube de falan kaynak koduyla oynuyor bir kaç satır html kodunu siliyor site izin veriyor falan bir türlü beceremedim arkadaş ...

O 2 satır kod O kadar basit iş değil.Kendi arkadaşımdan biliyorum O 2 satırı yazabilmek iÇin senelerini veriyorlar

memoka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşına nasıl ulaşabilirim ? =)

Hackless

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ulaşmanda bir mantık yok.Yapsaydı zaten çoktan yapardı şimdiye kadar. Bu yolla para kazanılmıyor. Ben 1 senedir araştırıyorum hepsi hikaye :)

memoka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o zaman bide 5 10 tl daha gitti desene =(

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
php ve asp gibi server taraflı işlemler içeren siteleri bi kaç kod değiştirerek atlatamazsın malesef.
"Torrent de olmayan bir program gerçekte var olmamış demektir"
Alın benden size özlü söz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Aradığın programın alternatiflerini araştır bence.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar ;
Gerçekten çok sıkıştığım için yazmak gereği duydum.Fileice ve türevi survey siteleri ile ilgili çokı büyük bir problemim var ne yazık ki indirmem gereken bir yazılım var ve bu yazılım sürekli bu sitelerde karşıma çıkıyor.Bir kere cep telefonu kredisi satın alıp indirdim ancak içi boş bir şey çıktı.Bir çoğu fake sanırım ve çok can sıkıcı bir durum.Günlerdir uğraşıyorum ve kanser oldum.Bu siteleri alt etmenin bir yolunu bilen yokmu acaba?

Yardım edebilirseniz çok sevinirim gerçekten.

Muhtemelen hiç var olmayan bir şeyi varmış gibi gösterip videolar ekleyip böyle linklere yönlendiriyorlar aradığın şey her ne ise büyük ihtimalle sahte.