Sürekli Sakız İçerikli Rüyalar Görüyorum

KindElephant480

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Ben asla sakız çiğneyemeyen, sakızdan aşırı derecede tiksinen, sakızı ağzıma alsam bile hemen ağzından çıkaran ve YouTube gibi platformlarda sakız içerikli videolarımı sansürleyerek (sakız kelimesini bipleyerek ve sakızı buzlayarak) veya 18+ uyarısı (yaş kısıtlaması) ekleyerek yükleyen birisiyim. Ancak tüm bunlara rağmen yaklaşık 1 yıldır birkaç günde, birkaç haftada veya birkaç ayda bir sakız içerikli rüya görüyorum. O rüyalarda kendimi ya da başkalarını sakız çiğnerken görüyorum ve bu durum iyice can sıkıcı hale geldi. Bu rüyaları neden görüyor olabilirim ve bu tür rüyaları görmenin nasıl önüne geçebilirim?

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
Gayet açık yani düşünmicen.

KindElephant480

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Sakız çiğne,belki işe yarar.
Ben ömür boyu sakız çiğnemek istemiyorum ve bu rüyalar iyice korkutucu boyutlara ulaştı. Ayrıca sakız çiğnemekten veya birisinin sakız çiğnemesinden o kadar nefret ediyorum ki sakız içerikli bir video yayınlasam videoyu sansürler veya 18+ uyarısıyla yayınlarım. Bu yüzden o tür rüyaları görmemin önüne nasıl geçebilirim?

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
Ben asla sakız çiğneyemeyen, sakızdan aşırı derecede tiksinen, sakızı ağzıma alsam bile hemen ağzından çıkaran ve YouTube gibi platformlarda sakız içerikli videolarımı sansürleyerek (sakız kelimesini bipleyerek ve sakızı buzlayarak) veya 18+ uyarısı (yaş kısıtlaması) ekleyerek yükleyen birisiyim. Ancak tüm bunlara rağmen yaklaşık 1 yıldır birkaç günde, birkaç haftada veya birkaç ayda bir sakız içerikli rüya görüyorum. O rüyalarda kendimi ya da başkalarını sakız çiğnerken görüyorum ve bu durum iyice can sıkıcı hale geldi. Bu rüyaları neden görüyor olabilirim ve bu tür rüyaları görmenin nasıl önüne geçebilirim?
Sakız çiğneyebilirsiniz.

KindElephant480

Asistan
Reaksiyon puanı
46
Sakız çiğneyebilirsiniz.
Her ne kadar sakız çiğnemeye çalışsam da başarılı olamıyorum ve bana pis, ayıp, iğrenç, vb. bir şeymiş gibi geliyor ve midemi bulandırıyor. Bir de aslında o rüyaları yaklaşık 5-6 yıldır görüyorum ama son 1 yıldır sürekli tekrarlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sakız çiğneyebilirsiniz.
O rüyaları görmemek için şu yoldan başka bir yol yok mu? Ayrıca o rüyanın sebebi sanırsam eski evimdeyken eski evime yeni bir komşunun taşınmasından bir süre sonrasından beridir o rüyaları sürekli olarak görüyorum. Yeni eve taşındıktan sonra bile o rüyaları halen görüyorum ve bu durum iyice sinir bozucu hale geldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gayet açık yani düşünmicen.
Düşünmesem bile bazen TikTok gibi yerlerde keşfetime düşüyor ve Dislike tuşuna basıyorum ama nafile.

Son düzenleme: