Sürekli saçma reklamlar çıkıyor

atamkoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son birkaç haftadır bilgisayarımda kullandığım tarayıcılarda gereksiz ve saçma sapan reklamlar çıkmaya başladı . Cep telefonumun tarayıcısından internete girdiğimde aynı reklamların cep telefonumda da olduğunu gördüm ne yapabilirim ? Çözüm olarak sistem geri yükleme yaptım,tarayıcımın uzantılarının hepsini sildim,denetim masamdan gereksiz programları kaldırdım ve malware programlarını kullandım . Ama sonuç olarak hiçbir şey elde edemedim...

Beliren reklamlar ise bu şekilde:
Ekli dosyayı görüntüle 11990

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Son birkaç haftadır bilgisayarımda kullandığım tarayıcılarda gereksiz ve saçma sapan reklamlar çıkmaya başladı . Cep telefonumun tarayıcısından internete girdiğimde aynı reklamların cep telefonumda da olduğunu gördüm ne yapabilirim ? Çözüm olarak sistem geri yükleme yaptım,tarayıcımın uzantılarının hepsini sildim,denetim masamdan gereksiz programları kaldırdım ve malware programlarını kullandım . Ama sonuç olarak hiçbir şey elde edemedim...

Modem virüsü diye geçiyor internet aleminde. Genelde TP_link modemlerde görülüyor bu. Modeme bağlanan her cihazda bu reklamlar çıkacaktır.

Modeminizi fabrika ayarlarına döndürün veya yeni yazılımı çıkmış ise yeni yazılımını yükleyerek güncelleyin. Modeminizi de değiştirebilirsiniz.

Aynı sorunla ilgili bir kaç konu daha var forumda...

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Reklamın adres uzantısına dikkat ettiniz mi? Deeb web 5. seviyenin uzantısı anastasiabeautes.co

kmurat

Dekan
Top Poster Of Month
Reaksiyon puanı
3,940
İnternet'te gezindiğiz siteler sizlerin adreslerinizi ve kişisel eğilimlerinizi kendi veritabanlarında saklarlar. Sizlerin tarayıcınıza çerezler bırakırlar ve bu çerezler sayesinde sizlere tekrar ulaşırlar. Bunu bütün siteler (Sdn de dahil) yaparlar. İnternet geçmişini tüm tarayıcılardan silin. Bazı çerezler silinmeye karşı korumalıdır. Bir güncel virüs tarayıcısı ile (güvenlik ayarlarını önce yüksek seviyeye yükselttikten sonra) bilgisayarı tam taratmak, bu türden inatçı çerezlerin de temizlenmesinini sağlar.

atamkoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her sey icin cok tesekkur ederim arkadaslar .Yorumlarınızı deneyeceğim