Bad Bloodd
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
komigim tip giderim var birlikte eğleniyoruz fakat iş o noktaya gelince olmuyor hep yalnız kalıcam .......
Seni ciddiye almıyordurkomigim tip giderim var birlikte eğleniyoruz fakat iş o noktaya gelince olmuyor hep yalnız kalıcam .......
Her kız aynı kişilikte insan sevmez kardeşim . Kimisi ciddi , sert , ashabi bi insan sever , kimisi doğal,sempatik , komik insan sever o biraz karakter meselesi . daha yaşın kaç bilmiyorum fakat cümle kurmandan anladığım kadarıyla dahalık çok gençsin ilerde birsürü insan çıkacak karşına. sabretkomigim tip giderim var birlikte eğleniyoruz fakat iş o noktaya gelince olmuyor hep yalnız kalıcam .......
Takma bu kadar kafana reis bir gün karşına sana uygun biri çıkar elbet.
ciddi bir insan oldugumu düsünüyorum yeri gelince güleriz eğleniriz yaKomiklik yapıyorsun diye seni ciddiye almıyorlar belki.
teşekkür ederim bu mesaj çok iyi geldiTakma bu kadar kafana reis bir gün karşına sana uygun biri çıkar elbet.
18 yaşındayım bakalım artık diğer günlere inşallah gülerim bu halimeHer kız aynı kişilikte insan sevmez kardeşim . Kimisi ciddi , sert , ashabi bi insan sever , kimisi doğal,sempatik , komik insan sever o biraz karakter meselesi . daha yaşın kaç bilmiyorum fakat cümle kurmandan anladığım kadarıyla dahalık çok gençsin ilerde birsürü insan çıkacak karşına. sabret
Unutma bunu konu başlığı da aklında dursun ilerde evlenip çocuk sahibi olunca çocuklarına okutur güzel , eğlenceli vakitler geçirirsin .ciddi bir insan oldugumu düsünüyorum yeri gelince güleriz eğleniriz ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim bu mesaj çok iyi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
18 yaşındayım bakalım artık diğer günlere inşallah gülerim bu halime