Sürekli Mavi Ekran Hatası

Mesut Komiser

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Bilgisayarım OnBoard olarak çalışıyordu. Dün eski bir ekran kartı taktım. En başta açıldı, driverları kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattığımda anakarttan sürekli beep sesleri geliyordu ekran kartını tekrar çıkarttım. Eski haline döndü yani bilgisayar. Tam oyun oynuyorken mavi ekran verdi. Saatlerce uğraştım sürekli reset atıyordu. Şimdi bilgisayarı açtım açıldı sürekli mavi ekran alıyorum.
Teşekkürler.
https://yadi.sk/d/ISf9uh05IbfUpw

Byilmaz91

Asistan
Reaksiyon puanı
133
Eski ekran kartı için yüklediğin driverlar ile OnBoard ekran kartının driverları çakışıyodur. Bu gibi durumlarda böyle sonuçlara varmak muhtemel. Eski ekran kartınız için yüklediğiniz driverları kaldırarak, OnBoard ekran kartının driverlarını güncelleyin. Büyük ihtimalle çözüme ulaşacaksınız.

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Ekran kartının sağlam olduğundan ne kadar eminsiniz?

Mesut Komiser

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Ekran kartını çıkarttıktan sonra format attım. Zaten şu anda eski ekran kartı yok. Ona rağmen bluescreen alıyorum.

osos11

Asistan
Reaksiyon puanı
124
Sonuna kadar okudum. Hatta siz dedikten sonra bir kez daha okudum kaçırdığım bir nokta var mı diye ama göremedim. Ben harici ekran kartını çıkarttığınızı farz ederek dahili ekran kartının sağlamlığınından emin misiniz diye sormuştum. Biraz daha açıklayıcı yazabilirmiştim, haklısınız biraz yanlış anlaşılmaya müsait olmuş .

Mesut Komiser

Asistan
Reaksiyon puanı
52
Zaten harici ekran kartını takmadan önce PC sorunsuzdu. MiniDump dosyalarına bakmayı bilmiyorum, bakabilen birine ihtiyacım var.