Yardım sürekli mavi ekran hatası alıyorum

serifardaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bugün sabah bilgisayarımı açtığımda mavi ekran hatası aldım ve siyah ekranda fixing (c) stage1 ve ardından stage2 yazdı bunlar tamamlandıktan sonra onarımlar denetleniyor ekranında biraz bekledim sonra pc açıldı sonra google chrome açılmamaya başladı microsoft edge üzerinden chrome tekrar indirdim ve açıldı fakat bir kaç dk sonra mavi ekran verdi kapandı sonra tekrar açıldı ve youtube üzerinden video izlerken tekrar mavi ekran verdi açıldıktan sonra yine youtube de iken yine mavi ekran verdi ve bu sefer açıldığında şifremi girdim ve ana ekrana geldiğimde yine mavi ekran verdi bilgisayarımda ne sorun var hala anlamadım art arda 5 kez mavi ekran aldım 1 saat içerisinde.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
17
Mavi ekran kodunu iletebilirseniz sevinirim. Koda göre genel hatayı kesinleştirelim.

serifardaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Mavi ekran kodunu iletebilirseniz sevinirim. Koda göre genel hatayı kesinleştirelim.
Hocam kod derken ne kastediyorsunuz bilmiyorum ama mavi ekran esnasında aşağıda "BAD_OBJECT_HEADER" yazıyordu ve bu mavi ekrandan sonra pc yi açtığımda hiçbirşeyi açamıyordum werfaultexe diye bir hata aldım sonra pc yeniden başlattım ve ayarlardan sıfırladım format atsam daha mı iyiydi bilmiyorum.

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
17
Hocam 0x0000 şeklinde bir kod dizilimi var

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
17
Hocam kod olmadan işlem yapamayız. o kod bize sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu söyleyecek.

serifardaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam kod olmadan işlem yapamayız. o kod bize sorunun yazılımsal mı donanımsal mı olduğunu söyleyecek.
kodu nasıl öğrenebilirim? Ve sanmıyorum ama monitör değiştim ve yeni monitörü taktıktan beri yaşıyorum bu sorunları alakası var mıdır?

Sefa Akbudak

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
17
monitörü değiştirip kullanalım eğer yine alıyorsak değişebiliriz.Siz mavi ekran alırsanız buraya fotograf yükleyin yardımcı olalım