Sürekli internet akışı aktif

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
IMG_0852.jpg
IMG_0852.jpg
Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi Yen'i güncellemeden sonra sürekli 3G simgesinin yanın da internet aktif sembolü beliriyor. Telefonu kapatıp açınca tekrar eski haline geliyor ama belli kullanım dam sonra yine aynı çözüm bulamadım arka tarafta ki uygulamaları kapattım yine aynı ıphone mi bul konum servislerim kapalı bile olsa aynı

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Ekli dosyayı görüntüle 20815 Ekli dosyayı görüntüle 20815 Arkadaşlar resimde görüldüğü gibi Yen'i güncellemeden sonra sürekli 3G simgesinin yanın da internet aktif sembolü beliriyor. Telefonu kapatıp açınca tekrar eski haline geliyor ama belli kullanım dam sonra yine aynı çözüm bulamadım arka tarafta ki uygulamaları kapattım yine aynı ıphone mi bul konum servislerim kapalı bile olsa aynı
Arkada bir apple uygulaması varsa herşey kapalı olsa bile yer. Ondan dolayı cihazı bir kere sıfırlamanız lazım. Yoksa düzelmez.

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
Arkada bir apple uygulaması varsa herşey kapalı olsa bile yer. Ondan dolayı cihazı bir kere sıfırlamanız lazım. Yoksa düzelmez.
Denerim olmaz sa bütün mobil veri kullanımını kapattım denemek için yine aynı sinir oldun çözüm olur inşallah