Sürekli Arkadaşlık İsteği Geliyor

aligubas12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim steam hesabıma sürekli farklı kişilerdne arkadaşlık isteği geliyor isimleride yabancı örnek:
-free 20$ case open
-mymy/
-steve
bunun gibi isimle risteek atıyor isteği kabul ettimde de her saat başı bir mesaj yolluyolar use my code in (site) 10 $
bunu nasıl önleyebilirim herkesin başına geliyor mu

Axial

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kumar sitelerinde oynadıktan sonra sürekli gelip duruyor, bir çözümü olan varsa iyi olur bana da lazım :confused:

Reaksiyon puanı
84
Kumar sitelerinde oynadıktan sonra sürekli gelip duruyor, bir çözümü olan varsa iyi olur bana da lazım :confused:
Yukarıdada arkadaşa sorduğum gibi tahmin ediyordum. Sanırım onlar bot amaçlı kullanılan hesaplar. Arkadaş istekleri gelmesini komple kapatabilirsiniz bir süre tabii öyle bir seçenek varsa steam'da.. Hiç ihtiyaç duymadığım için bilmiyorum kapatılıp kapatılmadığını ama tek çözüm bu olabilir.

aylabusracimen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Gönderen kullanıcıları engelleyebilirsin. Arkadaşlık istekleri sanırım kapatılamıyor. Olmadı, hiç dokunma kalsınlar öyle.

originalldesi

Asistan
Reaksiyon puanı
52
O sitelere bir kez giriş yaptı isen normaldir yapacak bir şey yok gibi aklıma bir çözüm yolu geliyor ama çok saçma gibi gibi denemeni öneririm
Steam şifreni değiştirebilirsin o sitelerde de şifren değiştiği için hesabına bağlanamazlar ve senin hesabın kaldırılmış gibi olur sana arkadaşlık isteği atmayı bırakırlar Olmazsa istekleri biriktir oradaki sayıyı çek sosyal medya hesaplarında paylaş :D aklıma başka bir şey gelmiyor kusuruma bakma :(

HZARWEN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
vay arkadaş ben kaç defa oynadım bana gelmiyor siteye 5 dolar atıp 100 100 çektiğim için herhalde