Sürekli açık "windowsinternal.composableshell.experiences.textinput.inputapp.exe" nedir?

Mehmet Eraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
herkese merhaba bilgisayarımda Nvidia simgesine tıkladığımda Nvidia GPU Etkinliği listesi açılıyor ve "windowsinternal.composableshell.experiences.textinput.inputapp.exe" diye bir uygulama açık ne olduğunu bir türlü bulamadım ve bu uygulama sürekli ekran kartının çalışmasını ve ısınmasını sağlıyor. Bunun ne olduğunu bilen birisi var mı?
Adsız.png

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
herkese merhaba bilgisayarımda Nvidia simgesine tıkladığımda Nvidia GPU Etkinliği listesi açılıyor ve "windowsinternal.composableshell.experiences.textinput.inputapp.exe" diye bir uygulama açık ne olduğunu bir türlü bulamadım ve bu uygulama sürekli ekran kartının çalışmasını ve ısınmasını sağlıyor. Bunun ne olduğunu bilen birisi var mı?Ekli dosyayı görüntüle 91717
Bilmiyorum ama bende de aynı. NVIDIA Denetim Masasından Intel e ya da AMD ye ayarla. Daha sonra görev yöneticisinden kapat sorun çözülür.

Mehmet Eraslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Görev yöneticisinde görünmüyordu. Ama sorunu hallettim Asmwsoft PC Optimizer programını yükledim "Clean Junk Files" ve Fix Registry Problems" bölümlerinden tarama yaptım gereksiz dosyaları silip ve düzelttikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve sorun çözüldü. Bir kaç yerde okuduğum kadarıyla kötü amaçlı yazılımlardan kaynaklanıyormuş