Supersu , Superuser ve Cf root kernel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan imperium
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

imperium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu cf root kernel ile root yapmıştım, en populer rom olan cyanogenmod 10 yüklemiştim sonra Cm 10.1, şuan telefon rootlu superuser var menüde, ben SuperSu kullanmak istiyorum.google playden SuperSu yüklense bile Superuser in yerini almıyor. Tekrar root kernel yüklemek mümkünmü telefon zaten rootlu, birde hangi cf root kernel ? Cyanogenmod dan memnunum günlük nightly ota güncellemeri var şuan kullandığım superuser, cf root kernel yüklediğim zamandan kalan mı yoksa cyanogenmod ile gelen bir uygulama mıdır .SuperSu olsa telefonda bir CM güncellemesi ile tekrar SuperUser e dönermi? En güncel telefonuma uyacak cf root kernel hangisidir.

GalaxyS2 GT-İ9100G

CM10.1 Android 4.2.1

İ9100GXXLPR

imperium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kimseden cevab yok,ben sordum ben cevablayım

superuser in yerine supersu kullanmak için googleplayden supersu uygulamasını telefona kuruduktan sonra supersu nun ayarlar kısmından '' superuser uygulamasını değiştir '' seçeneği ile yapılıyor işlem yapılınca iki programda telefondan siliniyor tekrar googleplay den supersu indirmeniz gerek ve artık superuser yok supersu var.cm gibi custom romlar için cf root yok gerekte yok custom rom yüklü telefon zaten root lu oluyor cf root sadece orjinal romlar için.telefonda supersu var ise yeni Cm ota güncellemesi veya başka rom yüklendiğinde romun özelliğine göre değişir yeni romda tekrar superuser geliyor.superuser ile supersu nun farkları var daha gelişmiş supersu,pin koyma özelliği ,root kaldırma,dil seçeneği,kayıtların tutulma süresini seçme ve root yetkisi isteyen uygulamaya sizin izin vermeniz için on saniye gibi bir zamanda seçeneğe cevab verme, zamanında izin vermezseniz root isteğini reddediyor gibi şeyler.

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
tskler kardesim. lazim olacak

imperium

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ufak bir dip not, supersu uygulamasını pro versiyona çevirmek için 4shared gibi dosya paylaşım sitelerinde 19kb lık pro sürüm var,supersu yükledikten sonra bu 19kb lık bir çeşit kilit açıcı uygulamayı yüklerseniz supersu pro olur, ama yok ben google play den yüklerim ne gerek var diyorsanız 2.49 dolar 5 tl bile değil

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ufak bir dip not, supersu uygulamasını pro versiyona çevirmek için 4shared gibi dosya paylaşım sitelerinde 19kb lık pro sürüm var,supersu yükledikten sonra bu 19kb lık bir çeşit kilit açıcı uygulamayı yüklerseniz supersu pro olur, ama yok ben google play den yüklerim ne gerek var diyorsanız 2.49 dolar 5 tl bile değil

Valla ben kredi kartimi google playde kullanmak istemiyorum ama galiba buna mecbur kalacagim. mecbur kalmamak icin 5-6 tane uygulamayi bedava almanin bi yolunu bulmaliyim ki biriside bu supersu pro :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Blackmart Alpha diyorum ve susuyorum :)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Blackmart Alpha diyorum ve susuyorum :)

Tesekkurler diyorum ve susuyorum :)

imperium sanada tskler kardesim.

ve sanal kredi karti olayi valla hic aklima gelmemisti. cok sagol arkadasim. demek derdimizi soyleyecegiz ki derman bulalim.