Superonline'dan Fiber İnternetli Süper Paket

Ecevit BIKTIM

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Superonline, Türkiye'de ilk defa fiber internet, sabit telefon ve video hizmetlerini bir arada ve tek faturada sunarak büyük avantajlar sağlayan "Süper Paket" kampanyasını başlattı.

Superonline Süper Paket kullananlar, 100 Mbps'e varan hızlarda "Fiber İnternet", sabit ücret ödemeden ekonomik telefon hizmeti "SüperNumara" ve internetten diledikleri filmi ve canlı Lig TV izleme hizmeti SuperPlay'e ayda 29 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilecekler. Kampanya 31 Aralık 2009'a kadar devam edecek.Â*
Superonline Fiber İnternet'te hız, 10 Mbps'ten başlayıp, Türkiye'de sadece Superonline tarafından sunulan hız olan 100 Mbps'e kadar ulaşıyor. Telefon hattına ihtiyaç duyulmayan ve sabit ücret ödenmeyen "Superonline Fiber İnternet" için modem, kurulum ve aktivasyonu da Superonline temin ediyor.
Superonline1256621551.jpg

"SüperNumara" ile sabit telefon hizmetlerinde konuştuğun kadar ödeme dönemi başlıyor.

Superonline tarafından tahsis edilen "SüperNumara" ile şehir içi, şehirlerarası, uluslararası ve GSM görüşmeleri, mevcut telefon cihazı üzerinden herhangi bir sabit ücreti ödenmeden %50'ye varan indirimlerle gerçekleşiyor. Tüm Superonline'lılarla 2009 sonuna kadar sınırsız ve ücretsiz konuşma imkanı sunan uygulamada, yine 2009 sonuna kadar her ay 100 dakika ücretsiz görüşme de hediye ediliyor.
Süper Paket kampanyası kapsamında "SuperPlay" ile aboneler, Lig TV'den futbol maçlarını internette canlı seyredebiliyor. "Fiber İnternet" ve ADSL aboneleri, dünyanın en çok seyredilen filmlerini DVD kalitesinde izleyebiliyor. Süper Paket'te ilk film de izleyicilere hediye ediliyor.
Superonline'ın "SüperPaket" kampanyası sayesinde tüketiciler üç servis için de tek fatura hizmetinden yararlanıyor, ayrı ayrı gelen faturaların yüküyle uğraşmıyor.
:: SüperPaket'in en büyük eksikliği sizce nedir?
Yazan: Ecevit Bıktım
SDN - http://shiftdelete.net

dduygusal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
büyük eksikligi neyazıkkı heryerde bulunmaması

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Ümraniye çevresinde birkaç hafta önce yaptıkları altyapı çalışmalarını gördüm. İmes sanayi bölgesi yakınlarında ve Atakent çevresindeki çalışmaları görünce işyerimize veya evime alabilirim hevesi ile aradım. Siz hangi sitede oturuyorsunuz isim verir misiniz deyince müşteri hizmetlerindeki bayan hevesim kursağımda kaldı.

Hem iş yerimin hemde evimin yakınında bu altyapı var ama alamadık.

speedygs

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şu an sitelere veriliyormuş aradıgımda bu şekilde söylendi

beydal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
umarım en kısa zamanda yaygınlaşır.

mr_rain

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
450
Bizim buralara gelene kadar zaten TTnet 100 mb/s vermeye başlar :P

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Zaten bir yaygınlaşsa.... :)

JBoND

Asistan
Reaksiyon puanı
9
her yerde yaygın olmaması büyük bir dezavantaj aynı kablolutv ve uydunetteki gibi, diğer dezavantajı ise bireysel abonelik yapmıyorlar siteye yada şirketlere vermeleri

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yaygınlaşırsa rekabet de olur

Kirk Lee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sadece bazı şehirlerdeki bazı sitelerde hizmet veriyorlar... telekomun hatlarını söküp fiber döşemek lazım heryere...

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Yaygın olsa güzel olacak.Onun için biraz çok bekleriz :)

asustek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
umarım herkese nasip olur
geçen hafta abone oldum ttnet in sahte 8 mbps sinin hayal gücü bile yetmez superonline nin fiber ine.

200 mb. lik part ları tam 3 dk. indirebiliyorum
1 saat de 4.1 gb. down yaptım. 3 ay bedava dan sonra vereceğim 49 tl. helal olsun.

kimo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizimde İzmirde caddemizi kazdılar döşediler ama caddeye açtıkları kanalları çok kötü kapattılar betonladılar yamukyumuk ve pislik içinde bıraktılar heryer moloz taş kum evlerimizin camlarını açamıyoruz hava alamıyoruz toz alıyoruz arabalarımız her daim leş gibi yıkatıp geliyoruz sabaha toz içinde bir de gece çiğ yağdımı çamur oluyor üstleri
Medeniyet getiriyorlar tamam 100mb internet ülkemizde çığır açıyor ama bu medeniyeti o kadar medeniyetsiz getiriyorlarki nedemek istediğimi sizinde evinize gelip kazı yaptıklarında sevincinizin arkasından anlarsınız.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
İnşallah En Kısa Zamanda Yaygınlaşır

Briareos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Ağlamak istiyorum 8mbit sınırsız 99tl veriyorum, 10mbit 49tl yuh telekom yuh :mad: