SuperOnline sorunu

RetCluty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
24
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde Modem Arayüz (192.168.1.1) URL'li siteye giriş yaptım şifremi değiştirdim. sonrada unuttum müşteri hizmetlerini aradım modemi resetle dediler. sonra kullanıcı adına : admin şifreye ise : superonline yaz dediler herşeyi yaptım ama halla şifre yada kullanıcı adı yanlış diyor varmıdır çaresi agalar

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Merhaba arkadaşlar geçen günlerde Modem Arayüz (192.168.1.1) URL'li siteye giriş yaptım şifremi değiştirdim. sonrada unuttum müşteri hizmetlerini aradım modemi resetle dediler. sonra kullanıcı adına : admin şifreye ise : superonline yaz dediler herşeyi yaptım ama halla şifre yada kullanıcı adı yanlış diyor varmıdır çaresi agalar
Ben ttnet modemi kuulanıyorum modem şifremi unuttum müsteri hizmetlerini arayınca kullanıcı adına admin şifreye ttnet yaz dediler olmadı bende kullanıcı adına ttnet şifreye admin yazmayı denedim olmadı her ikisinede ttnet yazdım gene olmadı her ikisine admin yazınca oldu farkettimki bunlar ara sıra değişebiliryor sende tam tersini deneyebilirsin
Deneyebileceğin tüm yollar
1.
kullanıcı adı:admin
şifre:superonline
2.
kullanıcı adı:superonline
şifre:admin
3.
kullanıcı adı:superonline
şifre:superonline
4.
kullanıcı adı:admin
şifre:admin

Unutma bu şifreler hep değişebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemi resetleyip denersen daha iyi olur

Mertb42

Asistan
Reaksiyon puanı
53
Yardımcı olabildimmi:)