Süperonline Adsl

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar süperonline adsl hakkında birkaç sorum olacaktı. (dikkatinizi çekerim fiber değil adsl)

Adsl telefon hattı üzerinden olduğu için sabit ücret varmı, eğer varsa ne kadar?

Adil kullanım sınırını aştığımızda herhangi bir hız düşme olayı var mı?

İnternet hızlarını tam olarak verebiliyor mu?

İnternet hattında sorun olduğunda cevap verme ve sorunu giderme konusunda herhangi bir sıkıntı var?

Süperonline adsl kullanıcıları veya ayrıntılı bilgi sahibi olanlar cevap verirse çok sevinirim.

not: konuyu nereye açacağımı bilemedim, en uygun yer olarak burayı buldum.:closedeyes:

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ttnet neden adsl sini kullandırıyor onuda anlamıyorum ama neyse konu hakkında bilgi sahibi olanlar ilgilenirse memnun olurum :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
anlaşılan ttnetten memnun değilsin ve bulunduğun bölgede fiber altyapı yok. sen de ttnette alternatif arıyorsun.

sonuçta hepsi tt altyapısı. buna kablo ve santraller dahil. yani gerek hızın, gerek adil kullanım kotan şu an nasılsa yine aynı olur. tabi santraldaki tt yetkilileri bilerek ttnet dışındaki servis sağlayıcıların abonelerininin hızını, kotayı aşar aşmaz düşürebilir. bunlardan her türlü hinlik beklenir. :D

müşteri hizmetleri konusunda ise birşey diyemem. deneme/yanılma yöntemi ile öğrenilebilecek bir durum. bu yüzden hangi servis sağlayıcıya geçersen geç, taahüt imzalama. memnun kalmazsan ttnete dönersin. tabi bu sana pahalıya patlar. taahüt vermeyince her firma kurulum/aktivasyon bedeli alıyor. :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ttnet kullanıyorum şu anda hattım 1 ay önce 13 mbit i destekliyordu ben 8 mbit i tam alıyordum ama ping hep 100 civarındaydı, şimdi hattım 10 mbit i destekliyor,(hız sınırları heryerde iyiye giderken burda kötüye gidiyor bunuda anlayabilmiş değilim.) hızımı 6 mbit e düşürdüler, ping hala 70-80 civarında oyun oynayamıyorum, belki süperonline adsl le bişiler yapabilirmiyim diye sordum açıkcası.

aynı hattı kullandıklarını biliyorum, ama yinede şansımı denemek istedim ve süperonline adsl kulanan varsa biraz bilgi edinmek istedim.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
haklısın. yapılabilecek çok fazla şey yok maalesef. smile, biri gibi servis sağlayıcıları da araştır derim. mesela biri adsl koçnet'e bağlı ve vodafone satın aldı yakın zaman önce. :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ben biri ve smile ın da tttnet hatını kullandığını sanıyordum.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
ben biri ve smile ın da tttnet hatını kullandığını sanıyordum.
evet onlar da ttnet altyapısını kullanıyor. ben sadece müşteri hizmetleri bakımından denenebilir demek istedim. bildiğim kadarıyla smile, ttnetten sonra en çok aboneye sahip olan servis sağlayıcılardan biri. biri'nin arkasında da vodafone var. kötü olmaz heralde. :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
peki biri ve smile adsl'lerde adil kullanım kotası uygulanıyor mu?

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
ttnet kullanıyorum şu anda hattım 1 ay önce 13 mbit i destekliyordu ben 8 mbit i tam alıyordum ama ping hep 100 civarındaydı, şimdi hattım 10 mbit i destekliyor,(hız sınırları heryerde iyiye giderken burda kötüye gidiyor bunuda anlayabilmiş değilim.) hızımı 6 mbit e düşürdüler, ping hala 70-80 civarında oyun oynayamıyorum, belki süperonline adsl le bişiler yapabilirmiyim diye sordum açıkcası.

aynı hattı kullandıklarını biliyorum, ama yinede şansımı denemek istedim ve süperonline adsl kulanan varsa biraz bilgi edinmek istedim.

tt nin altyapısını kullanan birçok firma tt den daha stabil hizmet verir, birçok kez test ettim... tt ile sorunu çözmek istiyorsanız tt yi terketmeniz en mantık dolu icraat olacaktır... içiniz rahat olsun...

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
hepsi aynı tarifeyi kullanıyor. sadece kampanyalı fiyatları farklı olabiliyor.

Micuvan

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
57
Diger firmalar hat kiraladiklari icin sorununuz daha kisa surede cozulur. Hiz ve ping olayina gelirsek bundan bir yil once benim smile adsl ile 4 mb baglantim varken 500kb ile downloadlar yapiyordum netbook kampanyasindan dolayi ttnet e gectim birakin 500kb ile download i 200kb zor goruyordum ve surekli kopmalar yasiyordum. Sikayet ede ede son 3 aydir duzeldi sorunum smile da gun icerisinde cozume ulasiyordum. ayni alt yapi fakat hizmet farkli ttnet haricinde diger hizmet veren kuruluslar daha kaliteli superonline veya smile a gecmeni tavsiye ederim

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, cep ve Adsl numaranızı özel mesaj ile gönderirseniz size ulaşıp yardımcı olabiliriz. Teşekkürler.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
ttnetdestek göstermelik herhalde 20 gün önce gönderdim bilgilerimi hala aynı sorunlar aynı ping. bıktım valla şu sorunlardan.