Superonline Adil Kullanım

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Modeme reset atmadığın sürece kimse hızını düşüremez, onun için dua et adil kullanım hakkını doldurduktan sonra elektrik kesilmesin :)

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
komedi aksiyon bilim kurgu gerilim tercihimdir. belgeseller de olabilir. bir de diziler boxset olarak veriliyor bazen. komple indirip izlemek güzel oluyor.

sende gittin sınırı olan şeyleri seçtin, şöyle sınırsız bi xxx seçseydin hergün yenisi çıkıyordu :D:D

eskibirkullanici

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Geçen gün hızım 1 saat boyunca 1mbit civarında kaldı acaba düşürmeye mi uğraştılar anlamadım :D. İndirecek şey olarak ben filmleri artık direk bluray indiriyorum 50gb tanesi. her ne kadar blurayriplerden farkı olmasa da insan daha güzel hissediyor izlerken :D

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Geçen gün hızım 1 saat boyunca 1mbit civarında kaldı acaba düşürmeye mi uğraştılar anlamadım :D. İndirecek şey olarak ben filmleri artık direk bluray indiriyorum 50gb tanesi. her ne kadar blurayriplerden farkı olmasa da insan daha güzel hissediyor izlerken :D
filmleri indirdiğiniz kaynakları özel mesaj yoluyla paylaşırsanız çok makbule geçecek :)

quarters

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
filmleri indirdiğiniz kaynakları özel mesaj yoluyla paylaşırsanız çok makbule geçecek :)

Büyük ihtimal torrent kullanıyordur arkadaş.Benim 2 mbit hızım var şuanlık public torrentler bana yetiyor.Ama siz süperonline kullanıyorsunuz sizin ya top 100 e felan bakmanız lazım verim alabilmek için yada torrentleech gibi torrent gruplarına üyelik bulmanız lazım.

onurtorun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aranızda şu anda adil kullanım kotasına takılan varmı?
Ben 10 Mbit kullanıyordum, evdeki makinamı web server olarak kullanacağımdan dolayı 20 Mbit yapmak istedim, taahhütünüzü uzatırsanız aynı fiyat dedi, benim de hoşuma gitti. Kotasız istiyorum dedim, limit varmı diye sordum yok dediler. Şimdi 100 GB sınırına takılmış durumdayım, 1Mbit download 256 Kbit upload hızı oldu. Ayrıca modeme sizin restart atmanıza gerek kalmıyor, bunu uzaktan Superonline yapabiliyor. Bkz: Online İşlem Merkezi'nde Kablosuz Ağ adınızı bile değiştirebildiğinize göre, her türlü bilgiye ulaşabiliyorlar.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar aranızda şu anda adil kullanım kotasına takılan varmı?
Ben 10 Mbit kullanıyordum, evdeki makinamı web server olarak kullanacağımdan dolayı 20 Mbit yapmak istedim, taahhütünüzü uzatırsanız aynı fiyat dedi, benim de hoşuma gitti. Kotasız istiyorum dedim, limit varmı diye sordum yok dediler. Şimdi 100 GB sınırına takılmış durumdayım, 1Mbit download 256 Kbit upload hızı oldu. Ayrıca modeme sizin restart atmanıza gerek kalmıyor, bunu uzaktan Superonline yapabiliyor. Bkz: Online İşlem Merkezi'nde Kablosuz Ağ adınızı bile değiştirebildiğinize göre, her türlü bilgiye ulaşabiliyorlar.

Ben de bugün adil kullanım kotasına takıldım. Hızım 1mbit e düştü malesef :(

Castiel Squier

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende bu konu altında sorumu sorayım,
Fiber kabloların gömüldüğü yer evimin 10 metre ilerisinde, 10m var yok bide üzerinde Türk Telekom yazan siyah bi kutu var kablo yığını :).Şuanda döşeme aşamasındalarda, bittiğinde başvursam hizmet alabilir miyim?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
orasını tam bilmiyorum. Benim yeni taşındığım eve bağlattım onda da zaten daireye kadar kablo varmış hemen modemi takıp gittiler.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
başka hızı düşen var mı? yoksa ttnetteki gibi şans meselesi mi?

SU2542DU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 hafta önce 10 mbit hızım 1 mbit e düşürüldü. download miktarım 34 gb superonline a sorduğumda 10.01 gb upload dolayısıyla düşürüldüğü söylendi. yani upload hızınızın 10 katı gb cinsinden geçememek download olarak 50 gb geçmemek gerekliymiş.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
1 hafta önce 10 mbit hızım 1 mbit e düşürüldü. download miktarım 34 gb superonline a sorduğumda 10.01 gb upload dolayısıyla düşürüldüğü söylendi. yani upload hızınızın 10 katı gb cinsinden geçememek download olarak 50 gb geçmemek gerekliymiş.
hadi indirmeyi anladık, gönerdemeye niye kota koymuşlarki? tt bile uploada kota koymuyor.

SU2542DU

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu 12 eylül 2011 de aktif edilmiş. ondan önce geçerli değildi. fakat kota bilgilerimde nedense 1 hatadır upload miktarım 9,96 gb görünmekte kota bilgileri 24 saatte bir güncellenmekte sanırım amaç daha pahalı bir tarife satmakta. mantık download hızının 5 upload hızının 10 katını geçmemek. ben iptal etmeyi düşünüyorum açıkcası. tam bir rezalet

Kanrevan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hem pahalı net satıyorlar hemde adil kullanim diye bir sacmaliği önümüze sunuyorlar...

madem adil kullanim niye böyle bir net satışı yapıyorlar

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
20 mbit den 1 mb e düştü :)

---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:25 ----------

telfon açıp sordum eskiden alt yapılası desteklemiyrmuş, şimdi destekliyormuş ve hızlar artık sürekli düşecekmiş KOTA yı dolurursan.

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
10mbit kullanıyorum 3 gun once 1mbps ye düştü 50 gb kota içinde buna uploadlarda dahil.

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
20 mbit tarifedeyim download miktarı 101 GB olur olmaz düşürdüler hızı :D

by_bassist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
download miktarı yükseldikçe hızı indiriyorlar çok saçma...

mcetin81

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu anda Türktelekom kullanıcısıyım. Sürekli sorunlar yaşamaya başladım. Kopmalar bağlanamamalar, yavaşlık. Superonline' a geçmek istiyorum. Ankara keçiören ayvalı mahallesinde ikamet ediyorum. Bu bölgelerden kullanıp da memnun kalanlar ve tavsiye edecek olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Fiber gelse bir dakika durmaz kapatırım adsl'i de şimdilik mecburuz. Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Superonline'ın sınırsız hiç bir paketi yok. Buna dikkat.

enteran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20 mbit tarifedeyim download miktarı 101 GB olur olmaz düşürdüler hızı :D
:w00t:

Arkadaşlar son iki aydır çok ciddi uygulanıyor kota olayı... :cursing:
Benim bu ay 25 Gb dayken anında düştü hız. Upload da var tabi. Sanırım ordan kaybettim...

1 mbit'e düşünce de youtube videoları bile kasıyor...

Uydunet'in (Turksat Kablotv) 3 mbit tarifeleri var 49 TL, en azından 3mbit'te sabit kalıyosun. 1 mbit olduktan sonra aynı tarife 29 TL Uydunet'te. Benim 2 sene taahhütüm var geçemem de, geçenlere uğurlar olsun.
5 mbit gerçekten sınırsız, kotasız, adil kullanım kotasız, yan yattın- düz gittin-sınırsız Uydunet tarifesi de 69 TL.
Sene sonuna kadar bir sürü hediyeli kampanyaları var, belki sonra da devam eder...

Bir de Metronet diye bir fiber internet firması var ama çok yaygın değil. Onlarda da kota yoktu bildiğim kadarıyla. Superonline bizim siteye önceden kanca attığı için, bir de Metronet'in ismi pek duyulmadığı için yönetim onlarla anlaşma yapmadı.....

barbar0s

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1000Mbps Hız 999 tl kim verir lan bunu..:D

ben SO'da çalışıyorum. veren var gayette.

---------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

modemden önce fiber/cat6 dönüştürücü kullanılıyor. daire içinde yine modem gibi bi cihaz ama biraz daha ufak.

---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:52 ----------

bilemedin var. 1000Mbps'de hiçbir kota bulunmuyor.