hsngrms
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Modeme reset atmadığın sürece kimse hızını düşüremez, onun için dua et adil kullanım hakkını doldurduktan sonra elektrik kesilmesin
komedi aksiyon bilim kurgu gerilim tercihimdir. belgeseller de olabilir. bir de diziler boxset olarak veriliyor bazen. komple indirip izlemek güzel oluyor.
filmleri indirdiğiniz kaynakları özel mesaj yoluyla paylaşırsanız çok makbule geçecekGeçen gün hızım 1 saat boyunca 1mbit civarında kaldı acaba düşürmeye mi uğraştılar anlamadım . İndirecek şey olarak ben filmleri artık direk bluray indiriyorum 50gb tanesi. her ne kadar blurayriplerden farkı olmasa da insan daha güzel hissediyor izlerken
filmleri indirdiğiniz kaynakları özel mesaj yoluyla paylaşırsanız çok makbule geçecek
Arkadaşlar aranızda şu anda adil kullanım kotasına takılan varmı?
Ben 10 Mbit kullanıyordum, evdeki makinamı web server olarak kullanacağımdan dolayı 20 Mbit yapmak istedim, taahhütünüzü uzatırsanız aynı fiyat dedi, benim de hoşuma gitti. Kotasız istiyorum dedim, limit varmı diye sordum yok dediler. Şimdi 100 GB sınırına takılmış durumdayım, 1Mbit download 256 Kbit upload hızı oldu. Ayrıca modeme sizin restart atmanıza gerek kalmıyor, bunu uzaktan Superonline yapabiliyor. Bkz: Online İşlem Merkezi'nde Kablosuz Ağ adınızı bile değiştirebildiğinize göre, her türlü bilgiye ulaşabiliyorlar.
hadi indirmeyi anladık, gönerdemeye niye kota koymuşlarki? tt bile uploada kota koymuyor.1 hafta önce 10 mbit hızım 1 mbit e düşürüldü. download miktarım 34 gb superonline a sorduğumda 10.01 gb upload dolayısıyla düşürüldüğü söylendi. yani upload hızınızın 10 katı gb cinsinden geçememek download olarak 50 gb geçmemek gerekliymiş.
benim burda henüz fiber yok ama superonline adsl kullanıyorum 16mb hız 15mb bana ulaşıyor çok memnunum fiber gelse kim bilir nasıl olurfiyat ve hız iyi gibi ama kullananlar daha iyi bilir memnun musunuz?
:w00t:20 mbit tarifedeyim download miktarı 101 GB olur olmaz düşürdüler hızı
1000Mbps Hız 999 tl kim verir lan bunu..