Superonline 101: Müşteri nasıl kandırılır

Bu konuyu okuyanlar

Mmerth

Öğrenci
Katılım
30 Mayıs 2020
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
41
Şimdi size superonline beni nasıl kandırdı onu anlatacağım.

Superonline'ın internet sitesinde gördüğüm bir kampanya sonucu, internet sitelerinden başvurumu yapıp, kampanyaya dahil oldum ve evime Superonline internet bağlattım. Ancak Superonline taahhüt ettiği cihazın stokları tükendi diyerek bana cihazı teslim edemeyeceğini söyledi ve ben artık 2 yıllık taahhüt imzaladığım için, abonelikten de çıkamıyorum.

Kampanyaya göre yeni üye olarak 1080 lira peşin, 90 lira taksitle tarafıma anker Eufy 35c cihazı vermeleri gerekiyordu. Aboneliğimi başlatırken bu kampanyadan yararlanmak istediğimi söyledim, kabul ettiler ve evime interneti bağladılar.

Cihazı teslim almak için aynı gün Superonline'ı aradım, 8 gün içinde benimle iletişime geçeceklerini söylediler. 8. Gün yine ben aradım, tarafıma cihazın teslim edilemeyeceğini, gerekli şikayetin alındığını, dönüş yapacaklarını söylediler.

Ertesi gün dönüş yaptılar ve ellerinde cihaz kalmadığı için bana cihaz gönderemeyeceklerini söylediler. Ama tabi başta bana sözleşme imzalatıp, 2 yıl taahhüt verdirttiler. Şimdi hem cihaz kampanyasından yararlanamıyorum, hem de abonelikten çıkamıyorum. Superonline da bir şey yapamayacağını söylüyor.

Özetle diyor ki, sana cihaz satacakmış gibi yaptık ama satmadık, 2 yıl da sözleşme imzalattık, artık bize mecbursun.
 
Üst