Supernatural 7.sezon prömiyeri için fragman yayında!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
supernaturalseason7.jpg

Supernatural'in yeni sezon başlangıç tarihi yaklaştıkça yayıncı kanal The CW'den 7.sezon için yeni tanıtım videoları yayınlanmaya devam ediyor.

Şu sıralar yayıncı kanal The CW geçtiğimiz sezonun tekrar bölümlerini yayınlamakta. Geçen gün yayınlamış oldukları 6.sezonun 19.bölümü Mommy Dearest'in ekranlara gelmesinin ardından yeni sezonun ilk bölümü 'Meet The New Boss' için kısa süreli bir promo yayınladılar.

'Kiss Your Cass Goodbye' isimli fragmanda yeni sezonda ilk iki bölümden sonra yer almayacağı daha önceden açıklanan 'Castiel' karakteri ön plana çıkartılmış.

İşte 21 saniyelik kısa tanıtım videosu:

Supernatural S7 Premiere Trailer

[video=youtube;GsBDPyt5-bk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GsBDPyt5-bk[/video]

Kaynak

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bu dizi cok güzel olmaya başladı umarım 7.sezon güzel başlar ve biter 7.sezon 23 bölümden oluşuyor haberiniz olsun...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Lost ve Prison Break'ı 2. sezonda bırakan ben, Supernatural'ı 6. sezon sonuna kadar sıkılmadan izledim. 7. sezonun da daha güzel olmasını bekliyoruz :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bu yada gelcek sezon olursa son gibi
tanrıyım diye tutturdu gidiyo şimdi cass harikaydı ya :)

Charlie Scene

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ölüm gelcek ne yapcak acaba son atlı halen yaşıyor... daha şu var purgatory kapısı acıldı ne tür yaratıklar cıkar merak ettim crowley gene yapcak kardeşlere..

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Hakket cass iyiydi ya :D Böyle bağlamasalardı konuyu iyiydi :)