Süper Moderatörlerden Neden Haberimiz Olmuyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

chatliam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Çok güzel konuşmalar var :) Herkezlere Tkk :)

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence ilk andan itibaren açıklanması gerekirdi karışıklık olmaması açısından

Mesela : Frostban3 Sdn makaleleri bölümüne ilk konu açtığında ben şikayet etmiştim yasak yazılamaz diye adamın konusunu sildiler sonra bir daha yazdı yine şikayet ettim bana pm geldi o yeni editör diye.Bence ilk baştan bilgi aktarılması karışıklık olmaması açısından önemli.

Not: o zamanlar üyecikti henüz...

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bence ilk andan itibaren açıklanması gerekirdi karışıklık olmaması açısından

Mesela : Frostban3 Sdn makaleleri bölümüne ilk konu açtığında ben şikayet etmiştim yasak yazılamaz diye adamın konusunu sildiler sonra bir daha yazdı yine şikayet ettim bana pm geldi o yeni editör diye.Bence ilk baştan bilgi aktarılması karışıklık olmaması açısından önemli.

Not: o zamanlar üyecikti henüz...

Evet zaten o olay bombaydı. Mesajım silinmedi ayrıca, Junior Editörler bölümüne taşındı :D

En başta bilgi vermemiş olmamız bizim hatamız. Hak veriyorum sana. :)

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Mesaj sayısına gerçekten takılmaması lazım sonuçta burada yeni göreve başlayan arkadaşlar belli bir kritere göre seçiliyor, sonra göreve alınıyor. yeni gelen modlara biraz fırsat verin suyu bulandırmaya hiç gerek yok.

muratcanberber

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yeni görev alanlara , aldıkları görevlerde başarılar dilerim. İnanıyorum ki Hepimiz için iyi olur bu gelişmeler.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Evet zaten o olay bombaydı. Mesajım silinmedi ayrıca, Junior Editörler bölümüne taşındı :D

En başta bilgi vermiş olmamız bizim hatamız. Hak veriyorum sana. :)

Birincimi, ikinci, kaçıncı hatanız , sabah ben sormasam nemesis ve maxx a neler olduğunu söylemiyor kimse.Saman altından ne zamana kadar, su akar gider.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Sabırsızsın Beste, üzülmeni gerektiren birşey yok abisi gerekli açıklama yapılacaktı zaten ama dediğim gibi biraz sabır.

Hayır abicim. Sabırsız değilim. Kusura bakma ama editör ve süper mod arkadaşlarımızdan ben bu konuyu açmadan önce siz ve üst düzey yöneticilerin bence haber vermesi gerekirdi. Ve bende bu konuyu açmak zorunda kalmazdım.

Şimdi bazı arkadaşlar demişki fazla merak iyi değil. İyi de arkadaşlar bu site de ne olup ne bittiğinden haberdar olmak istemem neden bu kadar yanlış ???
Ben O yeni mod arkadaşların secerelerini istemedim ki !...

Herneyse bi konuya daha takılıyorum ve bu sorumunda cevabını bulmasını istiyorum.

Frostban3 adlı yeni moderatörümüzün mesaj sayısına bakıldığında bu forum da pekte vakit geçirmediğini , daha doğrusu çok paylaşım yapmadığını görüyoruz.AMa şuan o arkadaş editör !... Neye göre editör olunuyor ??? Neye göre bir anda olunuyor ben bunun cevabını gerçekten çok merak ediyorum.

Amacım kimseyi kırmak değil burada ismi geçen
Frostban3 ile hiç bir sorunum yoktur. Sadece mesaj sayısının az olması ve bianda editör olmasına anlam veremedim.

Hatam olduysa affola ...

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Arkadaşlar kimsenin kimseden haber sakladığı falan yok, gereksiz yere gerginlik yapmayın. Bildiğiniz gibi yeni bir altyapıya geçti forum ve şu an geliştirici arkadaşların çalışmaları sürüyor. Forumda rütbe isimlendirmeleri de yapılacaklar arasında. Ama daha öncelikli olan performansa yönelik çalışmalar var. Bende de süper moderatör yazısı lak diye geldi ona bakarsanız, kimse "alengirli artık süper mod." diye bi açıklama yapmadı.

Üyelerimize gerekli duyuruyu yapmadan önce çalışmaları ve rütbeleri son haline getirmeyi bekliyorduk, lakin siz sabırsız çıktınız.

Son olarak erol hocam, bu sözler biraz ağır kaçmadı mı? Biz size böyle sert mi yanıt veriyoruz? Ortada herhangi bir hata yok, dediğim gibi acelecilikten kaynaklanan bir yanlış anlama var. Bahsettiğin kişilerle ilgili açıklamayı da sen sordun diye değil, dün akşam öyle karar alındığı için yapmışızdır.

SDN her zaman şeffaflığıyla tanınan ve bu yönüyle gurur duyan bir ortam. Yeni gelen arkadaşlara "hoşgeldin hacı nerdensin?" şeklinde sorular sormaktan çekinmeyin. Sizden gelip de yanıtlayamayacağımız hiçbir gizlimiz saklımız yok çok şükür.

Edit: Be5te SDN Forum'un yanı sıra ShiftDelete.Net'in bir de kurumsal kimliği var. Editör arkadaşlar daha çok bu kısma kayıyor(ben dahil). Bir şirkete nasıl eleman alındığını da müsade et formüle dökmeyelim. SDN tüm ekip arkadaşlarını forumdan seçmiyor, elbette bilişim basınından veya diğer mecralardan arkadaşlar katılıyor aramıza. Doğal olarak da forumda vakit geçirmemiş insanlar oluyor bunlar. Hıncal Uluç sitede yazmaya başlasa editör olarak, "Banne forumda sıfır mesajın var neyine editör oldun!" mu diyeceksin kendisine?

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Birincimi, ikinci, kaçıncı hatanız , sabah ben sormasam nemesis ve maxx a neler olduğunu söylemiyor kimse.Saman altından ne zamana kadar, su akar gider.

Saman altından su akma olayını tam olarak anlayamadım açıkçası. Gayet net bir şekilde anlatıyorum olayları. Hatta bir daha anlatayım:

SDN'de editör olarak işe başladım. Bununla beraber bana, foruma müdahale edebilme yetkisi verildi. Yetki olunca Süper Moderatör olunuyor. Mesaj sayım az olduğu için beni Süper Moderatör yapmamalarını beklemek biraz garip olurdu diye düşünüyorum.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
O zaman şöyle yapalım Frostban3 sabaha kadar bütün mesjalara tşk ederim yazsın mesaj sayısı yükselsin o zaman yönetici olabilir.

Varmı böyle bir olay....

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
O zaman şöyle yapalım Frostban3 sabaha kadar bütün mesjalara tşk ederim yazsın mesaj sayısı yükselsin o zaman yönetici olabilir.

Varmı böyle bir olay....

:D:D

Harbiden ya mesaj sayısı neden önemli arkadaşlar.Forumda yüzlerce gereksiz mesajlar mevcut onlara bakılacak olursa ooooo...

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya neden büyüttünüz ki olayı bu kadar? Hoşgelmiş süper moderatörlerimiz, işlerini yapsınlar. Zaten bir kişiyi bir yorumla tanıyamazsınız ki. Zamanla tanırsınız.

Hem neyini tanımak istiyorsunuz bu arkadaşlarımızın? Rengi mavi mi mavi, bu demektir ki "süper moderatör", evet; yani adminden sonraki en yetkili kişi. Genel anlamda herşeye müdahale edebilir. Ha editör ha başka bir şey. Ne önemi var ki??

Ve son olarak; Maxxdump ve Nemesis'e olanları buraya taşımayın derim. Yoksa bu konu da kilit yiyecek. Açan arkadaşa biraz saygılı olalım. :)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0

Varmı böyle bir olay....

Biz kaç senedir üyeyiz dikkatli bak, Kaç tane msj sayımız olur.Ben öyle sohbet ortamlı bir sitede 15000 msjımın olduğunu biliyorum.Hatta 100000 msjlı üyede hatırlıyorum.Yani diyeceğim teşekkür edilecek tarzda bir site olmadığını sende biliyorsun bende biliyorum.
Her konuya teşekkür olabilmesi sitede verilmesi gereken illegal vs olması gerekir.Çünkü illegal sitelerde linkler gizlenir.Teşekkür yazarsın link açılır ama bu sitede o tarzda bişeyin olamayacağını ÇOCUK dahi düşünebilir.Ha bu sitede hiçmi gereksiz msj yok dersen tabiki vardır ama diğer illegal forum sitelerindekinin % kaçıdır gerisini sen düşün!

Alengirli, ağır olmadımı sorusuna, ben şu zamana kadar gördüklerim karşısında pek ağır bir şey söylediğimi sanmıyorum. Hata yapabilirsiniz tabikide, ama balçıkla hatayı sıvayarak kapatamazsınız.Olayı siz kendi açınızdan biz hata yaptıkta diyemezsiniz çünkü bunca üye karşısında bir mod olarak otorite sarsılması durumunda bu sizin için pek çok olumsuzluğa yol açabilecektir.Ben sorduğum sorulara amesfa tarafından cvp bekliyorum hala!

Ben cvp vermedim diye kendisine beni banladı.Kendi görüşü öyle olduğu için, şimdi cvp versin ilk sorduğum soruya.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar karşılıklı konuşmasak :)

Ben sorumun cevabını tam olarak alamasamda aldım :)

Bu yüzden konunun karşılıklı konuşma ortamına dönmemesi için sizden rica ediyorum.

Yoksa cevabını aldığım için konuyu kilitleyebilirsiniz. Sevgili Modlarım.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
editörlük belki habersizce yapılabilir.sonuçta bir meslek.shiftdelete.net ve forum.shiftdelete.net farklı yerler.birinde haberler yayınlanır diğerinde haberler tartışılır.editör alırken haber verilmesi iyidir ama verilmesede olur.amaa.forum içinde derecelerin yükselmesinden herkesin haberdar olması gerek.zaten mesaj sayısıda burda işe giriyor.sen diğer sitede editörde olabilirsin.sitenin sahibide.bu bizi bağlamaz.ama forumda kimseye yardım etmeyen, paylaşım yapmayan birinin üst düzey yönetici olması ne kadar doğrudur tartışılır ki tartışılıyorda

Güzel günler dinlerim
(Berkin abiyede burdan selamlar :D )

tudRoY

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Amaç burada bilgi paylaşmak olduğuna göre, ha mavi ha sarı ha kırmızı birşey fark etmediğini düşünüyorum. Yönetimde de daha önceden hiç birisi moderator diye ayrıcalık tanındığını görmedim. Kimse burada kimseyi zorla tutmuyor. Arkadaşlar Oraya gelmişse yönetimin bi güveni vardır demektir. E bu güne kadar yönetimle de bir sorun çıkmadığına göre yeni gelen arkadaşlar da onlar gibidir. Ben bir okulun web sitesinde adminim ama kimse niye bu çocuk bu şehirden bile değil niye admin diye sormadı, şaşırdım doğrusu bu konuya :)

Arkadaşlara başarılar. Umarım ilerde kaynaşırız :)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Gereksiz bir konu.....

Senin gibi gereksiz doğru... Utanmadan birde Atatürk'ün resmini avatar yapmışsın yüzünde kızarmıyor :razz:

Mesajım silinmesin konuyla ilgilide yorum yapayım :D

Yeni görev alanlara başarılar dilerim....

Edit: Uçankuş yaz 4360973463469'a yolla forumdaki son gelişmeler cebine gelsin :D :D :D

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Senin gibi gereksiz doğru... Utanmadan birde Atatürk'ün resmini avatar yapmışsın yüzünde kızarmıyor :razz:

Ya nasıl bu hale geldik, neden geldik, anlayamıyorum. Biz insan değiliz sanırım. İnsan düşünen bir varlıktır. Nasıl düşünmeden yorum yapabilir ki?

Konuyla alakası olmayan bu kısma gene konuyla alakası olmayan bir yorum yapayım.

Kişilerin gereksiz olup olamayacağına sen karar veremezsin sevgili Maxxdump.

Kişisel düşüncen bu yönde olsa bile, bunu forumda diğer arkadaşlarının önünde söyleyerek ortamı (şu an yaptığın gibi) geremezsin.

Gerdiysen bile, bu yaptığının doğru olduğunu savunamazsın.

Savunduysan, sana diyebileceğim bir sözüm yok.

Ama şunu bil ki SDN'de gereksiz insanlar olamaz, birinin gereksiz olup olmayacağına da moderatör veya normal üyeler karar veremez. Buna karar veren yönetimdir. Yeri gelir Troy'dur; yeri gelir webmaster'dır; yeri gelir amesfa'dır, chimera'dır, pesimist'tir. Ama asla ve asla sen veya ben olamayız. Bizim yerimiz gelmez. O yüzden, kişisel yorumlarını alakasız yerlere yazıp huzuru bozmaya çalışmamanı senden, senin gibi bir üye olarak rica ederim.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Sana selam ederim ;)

Yola devam merve durmak yok sizin gibiler için , yönetime yalakalığa devam.....

Yetki ve mevki hastası değilim umrumda da olmaz onun için mesajında üye yazmışsın ya aklın sıra iğnelemek için , benim karnım tok laf salatalarına ve edebiyata ;) Dediğim gibi yola devam merve durmak yok....

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kimim rütbeli olacağına ve rengine site admini karar verir , bu üyeleri ilgilendiren bir şey değildir ..

Bu yöneticilik işlerinden aslında bende iyi anlarım :) ama ben almıyayım herkes işini yapsın .....

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
banned ne yaaaaaaaaaa :S

olmuyor ama artık..........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...