Süper Moderatörlerden Neden Haberimiz Olmuyor ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Be5tE
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba sayın Sdn üyeleri ;

Forumda bir kaç haftadır dikkatimi çeken ama söylemekyten kaçındığım bir şeyi artık sizinle paylaşmak istiyorum....

Frostban3 Ve aniLsaka

Süper moderatörlermiş. Ben hep birinin mod olduğu zaman konu açılarak nereye mod olduğunu falan görürdüm. Ama bu iki süper modun hiç kim olduğunu falan bilmiyoruz ??? Hayır sadece ben bilmiyorsam bunu bana söleyin :stuart: Ama ... :S

YAni niye kimse bize haber vermiyor ??? Bunun cevabını alıp .. Süper modlarımızı Cgi abim ve amesfa abim gibi tanımak istiyorum... :)

Bir hatam olduysa Affola ...

Junas

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Merhaba sayın Sdn üyeleri ;

Forumda bir kaç haftadır dikkatimi çeken ama söylemekyten kaçındığım bir şeyi artık sizinle paylaşmak istiyorum....

Frostban3 Ve aniLsaka

Süper moderatörlermiş. Ben hep birinin mod olduğu zaman konu açılarak nereye mod olduğunu falan görürdüm. Ama bu iki süper modun hiç kim olduğunu falan bilmiyoruz ??? Hayır sadece ben bilmiyorsam bunu bana söleyin :stuart: Ama ... :S

YAni niye kimse bize haber vermiyor ??? Bunun cevabını alıp .. Süper modlarımızı Cgi abim ve amesfa abim gibi tanımak istiyorum... :)

Bir hatam olduysa Affola ...
katılıyorum:ph34r:

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Amesfa ne kadar güzel açıklamış :) Kısa ve öz

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Amesfa allah aşkına yani bunu sen söylemesen biz bilemezdik.Bir süper mod yakışmayacak tarzda cvp veriyorsun benim düşünceme göre, neden 80 msj olan bir üyeyi mod yapıyorsunuzda eski üyelerden seçilmiyor.Neye göre belirliyorsunuz.Siz şunu açıklayın önce.Torpil diye dalga geçiyoruz, şaka yapıyoruz, bizler böyle birşey mi var.

Ayrıca bu yeni mod olan arkadaşların, sadece tahmin ben bunların şuanda mod görevini yürüten arkadaşlar olduğunu düşünüyorum kim ne derse desin.Sadece tahmin.

c0lin

Profesör
Reaksiyon puanı
5
çok Güzel Açıklama Oldu Saol (:
İrdelemeyelim (:

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
aniLsaka ile karşılaştık editörümüzü atam göremedim. :D Hayırlı olsun diyemedik duyurularda olsaydı yeni modlar güzel olurdu. :)

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Amesfa abicim kusura bakma ama :( yani çok üzdün beni ..

Hiç yazmasaydın daha iyiydi ...

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Neden bu kadar Merak ediliyor ki? Amesfa Teknik olarak açıklamış, yani Nüfus bilgilerine kadar mı yazacaktı? Mod Arkadaşlar isterse Forumun sosyal bölümlerine katılırlar,kendilerini tanıtırlar, bu onların tasarrufunda olan birşey neden Amesfa'ya yükleniyorsunuz ki?

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Neden bu kadar Merak ediliyor ki? Amesfa Teknik olarak açıklamış, yani Nüfus bilgilerine kadar mı yazacaktı? Mod Arkadaşlar isterse Forumun sosyal bölümlerine katılırlar,kendilerini tanıtırlar, bu onların tasarrufunda olan birşey neden Amesfa'ya yükleniyorsunuz ki?

Hayırlı olsuna gidemedik. Onadandır :)

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
SDN 'de isyan mı çıkıyor ne oluyor böyle...

KİLİT!

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
kim ne olmuşsa olmuşş yönetimin bi bildiği var ki seçmişler
neden sorun haline gelio anlayamadım
fazla merak ii değildir arkadşlar :)

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık bir buçuk ay önce SDN kadrosuna editör olarak katıldım. Uzunca bir süre "Üyecik" sıfatından kurtulamadığım için belki dikkatinizi çekmemiş olabilir. Ama artık doğal olarak Süper Moderatörüm. Bu olayın mesaj sayısıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sonuçta artık SDN editörüyüm ve "Üyecik" olmam son derece saçma olurdu diye düşünüyorum.

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Amesfa abicim kusura bakma ama :( yani çok üzdün beni ..

Hiç yazmasaydın daha iyiydi ...

Sabırsızsın Beste, üzülmeni gerektiren birşey yok abisi gerekli açıklama yapılacaktı zaten ama dediğim gibi biraz sabır.

batigol-7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kim ne olmuşsa olmuşş yönetimin bi bildiği var ki seçmişler
neden sorun haline gelio anlayamadım
fazla merak ii değildir arkadşlar :)

foruma fazla katılmam arada bi göz atarım , ama forumda zamanını harcayan foruma değer veren hata forumu forum yapan üyeleri yok saymak da yanlış bi tutum , tabiiki merak edecekler soru soracaklar bu onların en tabii hakları.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
mavi renkli mod nasıl olunur?
yeşil renkli mod nasıl olunur?

modlar ne iş yapar,para kazanırlar mı?

neye göre seçilir bu modlar?
editör de nedir?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
mavi renkli mod nasıl olunur?
yeşil renkli mod nasıl olunur?

modlar ne iş yapar,para kazanırlar mı?

neye göre seçilir bu modlar?
editör de nedir?

Mavi renkli mod olmak kolay değildir :)
Yeşil renkli mod olacağın bölüme katkı sağlıyarak olabilirsin.

Editör: Anasayfada yazılan yazıları yazan kişidir.

Ne kadar da kısa açıkladım :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık bir buçuk ay önce SDN kadrosuna editör olarak katıldım. Uzunca bir süre "Üyecik" sıfatından kurtulamadığım için belki dikkatinizi çekmemiş olabilir. Ama artık doğal olarak Süper Moderatörüm. Bu olayın mesaj sayısıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Sonuçta artık SDN editörüyüm ve "Üyecik" olmam son derece saçma olurdu diye düşünüyorum.

Hocam burda üyecikleri kücümsememi war ben yanlıs mı anladım

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
çok açıklayıcı oldu ankaralı yeşil moderatörüm :)

para mevzusuna gelemdin

bide yeşil mod o bölümde ne iş yapar?

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Yok artık :)

Editör olarak ana sayfaya yazı yazabiliyorken forumlara müdahale edememek biraz garip olmaz mıydı arkadaşlar? Bunu neden mesaj sayısına bağlıyorsunuz ki?

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
çok açıklayıcı oldu ankaralı yeşil moderatörüm :)

para mevzusuna gelemdin

bide yeşil mod o bölümde ne iş yapar?

Yeşil mod kendi bölümü ile ilgili olan olayları düzenler.

Yeşil modlar para almazlar. Gönüllü olarak çalışırlar.

Editörler den alengirlinin 1500 ytl civarında aldığı gelen bilgiler arasında :)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2

Haddim olmayaraktan ben cevap vermek istiyorum Arkadaşım editör olduğundan dolayı forum üzerinde bazı yetkilere sahip olduğu için üyecik olmayacağını belirtti yanlış anlaşılmasın lütfen...

yoksa burada kimse yeni üye olan arkadaşlarımızı küçümsemez küçümseyemez küçümseyende kendi kişliğini ortaya koymuş olur.

SDN ile ilk tanıştığımda bende üyeciktim =) bir zaman sonra moderatör oldum. Ama şunu çok rahat söyleye bilirim ki SDN yönetiminin ilk günkü yaklaşımı nasıl olduysa bugün de aynı üyelerle aranın sıcak tutulması açısından yeni üye olan arkadaşlarımızı daha iyi tanımak adına buluşmalar düzenliyoruz ve buluşmalara isteyen bütün arkadaşlarımız katılabiliyor...

Yani şunu anlatmak istiyoruz burada ki her üye bizim için değerlidir yeni ve ya eski hiç farketmez. :)

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Üyecik olmam sacma olur lafına takıldım da yanlış anlamışım

+

Haddim olmayaraktan ben cevap vermek istiyorum Arkadaşım editör olduğundan dolayı forum üzerinde bazı yetkilere sahip olduğu için üyecik olmayacağını belirtti yanlış anlaşılmasın lütfen...

yoksa burada kimse yeni üye olan arkadaşlarımızı küçümsemez küçümseyemez küçümseyende kendi kişliğini ortaya koymuş olur.

SDN ile ilk tanıştığımda bende üyeciktim =) bir zaman sonra moderatör oldum. Ama şunu çok rahat söyleye bilirim ki SDN yönetiminin ilk günkü yaklaşımı nasıl olduysa bugün de aynı üyelerle aranın sıcak tutulması açısından yeni üye olan arkadaşlarımızı daha iyi tanımak adına buluşmalar düzenliyoruz ve buluşmalara isteyen bütün arkadaşlarımız katılabiliyor...

Yani şunu anlatmak istiyoruz burada ki her üye bizim için değerlidir yeni ve ya eski hiç farketmez. :)

Bu uzun yazı için tşkrlr mod hanım ..:happy: Bende bu şekilde düşündügüm için sölemiştim sonucta herkes üyecikti sonradan yükseldi diye bundan önceki mesajımda yanlıs anladıgımı belirttim ..

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yok artık :)

Editör olarak ana sayfaya yazı yazabiliyorken forumlara müdahale edememek biraz garip olmaz mıydı arkadaşlar? Bunu neden mesaj sayısına bağlıyorsunuz ki?

Msj sayısını bağlamayalım şöyle düşünelim, bir şirkette işe başladın çömez olarak görülen (tabir_i caizse)işe yeni giren eleman, ondan daha önce emek vermiş birinin yerine, üst mevkiye yükselirse işe yeni giren eleman hakkında sen ne düşünürsün?

Böyle bir yükselme talebim yok , sölediysemde şakasına söyledim.

Frostban3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Üyecik olmam sacma olur lafına takıldım da yanlış anlamışım

Evet, Şirine arkadaşımızın açıklamasıyla bu yanlış anlaşılmaya sebep olan kısmı ben de fark ettim.

Forumlara müdahale yetkisi gerekmese ben de "Üyecik" olarak kalacaktım. Yani üyecik olmanın bana bir faydası da yok, zararı da yok normal şartlarda. Herkes gibi forumlara katıldıkça yükselecektim.

Msj sayısını bağlamayalım şöyle düşünelim, bir şirkette işe başladın çömez olarak görülen (tabir_i caizse)işe yeni giren eleman, ondan daha önce emek vermiş birinin yerine, üst mevkiye yükselirse işe yeni giren eleman hakkında sen ne düşünürsün?

Böyle bir yükselme talebim yok , sölediysemde şakasına söyledim.

Tabi ki, hak veriyorum sana. Ama buradaki olay biraz farklı dediğim gibi.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Havada şimşek çakıyor, gök gürlüyor; Patlayan nedir? Diye sorarım bende o zaman!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...