Süper Lig'de İlhan Cavcav sezonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TBM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
ba91e1decc9a415c922c4217359c5d04.jpg

Türkiye Futbol Birliği(Federasyonu) Yönetim Kurulu, Süper Küme'de(Lig'de) 2017-2018 sezonunun İlhan Cavcav Sezonu olarak isimlendirilmesini kararlaştırdı.

Gençlerbirliği Kulübü'nün yaklaşık 38 yıl başkanlığını yapan, Kulüpler Birliği'nin ilk başkanı olan ve geçtiğimiz Ocak ayında 81 yaşında ölen(vefat eden) Türk futbolunun öncü(duayen) adı(ismi) İlhan Cavcav'ın adı, Süleyman Seba, Hasan Doğan ve Turgay Şeren'in ardından Süper Küme'nin bu dönemine(sezonuna) verildi.

Süper Lig'de İlhan Cavcav sezonu - Spor Toto Süper Lig Haberleri TFF

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Futbol tarihine mal olmuş kişileri kişilikleri sezon ismi yapılması güzel.

Fakat şiddetin önüne geçebilmek adına yayıncı kuruluşlar maç öncesi her iki takımın birer oyuncusunu çıkarıp düdük çalmadan önce gelişi güzel açıklamalar ve bu açıklamalar hep aynı olmamakla birlikte her hafta aynı oyuncuda olmamalı bu şekilde dostluğa kardeşliğe gerçek anlamda sporseverliğe samimi açıklamalar yapılmalı ve yayınlanmalı.
İzleyici olan herkes bu bilinci kendine oturtmalı.

Bu açıklama aynı şekilde stad içerisinde de yapılmalı.
Örneğin her iki takımdan gelecek kendilerini tanıtacak merhaba ben tuttuğunuz takımdan kardeşiniz xxx / merhaba ben rakip takımdan kardeşiniz xxx gibi olacak ve oyuncu açıklamaları farklı cümle ve kelimelerden oluşarak izleyicileri uyaracak sportmenliğe davet edecek.
Samimi samimi samimi olunacak ...