Süper Kahramanlar Hayli Bekletecek

Alengirli

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yakın zamanda Marvel kahramanlarının bulunduğu bir MMORPG oyunu görmeyi planlıyorsanız, bunu ertelemenizde fayda var.

Marvel'in Gazillion ile birlikte geliştireceği Marvel Universe adlı MMORPG, anlaşılan hiç de baştan savma bir şekilde hazırlanmayacak. Zira Marvel yetkilisi Simon Philips, oyunun en erken 2012 yılında piyasaya sürülebileceğini belirtti.
Bu süre içinde Iron Man 2, Spider-Man 4 ve Captain America gibi Marvel filmlerini bünyeye alacak olan biz oyun severlerin, üç yıl içerisinde tam olarak Marvel havasına girmemiz isteniyor da olabilir.
Marvel Universe için kafalarında birçok farklı senaryonun bulunduğunu belirten Philips, deneme yanılma yöntemiyle en iyisini bulacaklarına inanıyor. Bakalım oyun çıktığında, üç yıllık beklemeye değecek mi.
marvel-universe1238387800.jpg
:: Marvel dünyasında geçen bir MMORPG üç yıl beklenir mi?

Yazan: Erhan Kahraman
SDN - http://shiftdelete.net

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
3 yıl pek uzun değil aslında ama böyle kahramanlı bir oyun için uzun yani önceki oyunlarda fazla iş olmadığını öne atarsak 3 yıl inşaallah bir oyun için yeter grafikleri de tam olsa daha iyi diyecem ama böyle oyunların çizgi grafikleri daha güzel bana göre ben beklerim valla nasılsa şimdi çıksa da alamam fırsat oldu benim için.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben bekleyemem walla :)