- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 6,873
Mega böğürtlen ben uzaylı böğürtlen yapcamMega Böğürtlen :O
Mega böğürtlen ben uzaylı böğürtlen yapcamMega Böğürtlen :O
Soy kabugumu ye beni her gece her gece Eceee ?
adsgshgdsahgd Harbi Şansına Gececi ne oldun sen?Soy kabugumu ye beni her gece her gece Eceee ?
Kendimi odun olarak tanımlamak hosuma gidiyor ? Hem gece sobaya odun vermekte iyidir ?adsgshgdsahgd Harbi Şansına Gececi ne oldun sen?
Uzatma be adam Kahraman ismi ne oldu yaz hadi.Kendimi odun olarak tanımlamak hosuma gidiyor ? Hem gece sobaya odun vermekte iyidir ?
Gececi Odun hosuma gitti gayet yeterli değilmi ??Uzatma be adam Kahraman ismi ne oldu yaz hadi.
Senin ormanda odun fabrikan var anlıyoruz. Hem Sobada bulursun sen.
Rahatsın her yönden yani çok iyi anlıyoruz ?
Gececi Fıstık çıkmış gizlemeye çalışıyon demi? ? ? ? ahahahshgahdgasGececi Odun hosuma gitti gayet yeterli değilmi ??
Perdeli V... diye karakter adim var ama onu burda söyleyip kendimi ifsalamiyim ??Gececi Fıstık çıkmış gizlemeye çalışıyon demi? ? ? ? ahahahshgahdgas
Bende Kaptan Muz.kaptan kivi.
pek hoşuma gitmedi![]()
Ben düştüm oyuna keşke daha önce görseydim yorumuAha tongaya düşüyordum ifşalama oyunu hıhıhı son anda farkettim???
Haha ben de düşüyordum tam sonra farkettim.?KGB,CIA,FBI peşimde zaten bulmasınlar.?Aslında pek güzel olduydu da çok uzun beni çağırana kadar ölür insanlar??Ben düştüm oyuna keşke daha önce görseydim yorumu![]()
Neyse kaptan böğürtleni asla bulamayacaklarHaha ben de düşüyordum tam sonra farkettim.?KGB,CIA,FBI peşimde zaten bulmasınlar.?Aslında pek güzel olduydu da çok uzun beni çağırana kadar ölür insanlar??
Ben mi? Adım Bay Dedektif Çikolata.
İlk defa 2 li işim çıktıGörünmez Profösör Kivi sdn rütbesi ile de uyumlu miss ?
Viski? Vişne? Hangisi acaba.Perdeli V... diye karakter adim var ama onu burda söyleyip kendimi ifsalamiyim ??
Gerçek adın Selin Ahmet?