Tavsiyen için saol deniycemindircen açacan tüm dosyaları tek tek türkçeleştircen
Crimson Editor tavsiye ederim
Arkadaşalar sizlerle bi tema paylaşmak istiyorum fakat tema ingizlizce bunu türkçeye nasıl çevirebilirim acaba? :wassat:
Tema: RapidShare: Easy Filehosting
Fenerbahçe maçından sonra ben denerim olursa kullanırsınız...Birazdan burada paylaşırım.
Birşey daha sen bu temayı kullanmak için gerekli ayarların nasıl yapılması gerektiğini biliyormusun? Ben blogger kullanmayı bilmiyorum ama temayı çevirmek için girdim. Sanıyorum temayı yüklemek ve kullanılabilir hala getirmek seni biraz yorucak...
çevirmek uzun sürüyor vakit ayırmak lazım eğer vaktin varsa sende yapabilirsin... sitede gördüğün yazıları indirdiğin dosyaların içinde ara türkçesini yaz..
Edit: Ayrıca bazı yazılarda resimmiş onlarıda photoshop ta düzenlemen lazım.. Zinmag-Remedy-v103.xml dosyasını Notepad++(başka programda olabilir) programda aç ve sitede gördüğün ingilizce kelimeleri bul ctrl + F yardımıyla bulduğun kelimelerin türkçesini yaz kaydet..
ben üst menüyü türkçeleştirdim.. istersen indirirsin Zinmag-Remedy-v103.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
bence wordpress geç daha iyi