Süper Bir Blogspot Teması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Reflex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşalar sizlerle bi tema paylaşmak istiyorum fakat tema ingizlizce bunu türkçeye nasıl çevirebilirim acaba? Temayı buradan indirebilirsiniz.

Buradan temayı ayrıntılı inceleyebilirsiniz

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
indircen açacan tüm dosyaları tek tek türkçeleştircen
Crimson Editor tavsiye ederim

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bunu biri türkçeye çevirsede bizde yayınlasak sdn'de isteyen kullansa olmazmı mı? Varsa eğer bu işten anlayan yazsın foruma...

mortalrocky

Asistan
Reaksiyon puanı
2
çevirmek uzun sürüyor vakit ayırmak lazım eğer vaktin varsa sende yapabilirsin... sitede gördüğün yazıları indirdiğin dosyaların içinde ara türkçesini yaz..

Edit: Ayrıca bazı yazılarda resimmiş onlarıda photoshop ta düzenlemen lazım.. Zinmag-Remedy-v103.xml dosyasını Notepad++(başka programda olabilir) programda aç ve sitede gördüğün ingilizce kelimeleri bul ctrl + F yardımıyla bulduğun kelimelerin türkçesini yaz kaydet..

ben üst menüyü türkçeleştirdim.. istersen indirirsin http://uploaded.to/file/9ev04t

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Fenerbahçe maçından sonra ben denerim olursa kullanırsınız...Birazdan burada paylaşırım.
Birşey daha sen bu temayı kullanmak için gerekli ayarların nasıl yapılması gerektiğini biliyormusun? Ben blogger kullanmayı bilmiyorum ama temayı çevirmek için girdim. Sanıyorum temayı yüklemek ve kullanılabilir hala getirmek seni biraz yorucak...

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Fenerbahçe maçından sonra ben denerim olursa kullanırsınız...Birazdan burada paylaşırım.
Birşey daha sen bu temayı kullanmak için gerekli ayarların nasıl yapılması gerektiğini biliyormusun? Ben blogger kullanmayı bilmiyorum ama temayı çevirmek için girdim. Sanıyorum temayı yüklemek ve kullanılabilir hala getirmek seni biraz yorucak...

Bize nasıl çevirdğinizi kısa bi şekilde anlatırsanız çok iyi olur aslında.Ben yeni blog açtığım için temayı kullanmak için bi ayar mı var?:helpsmilie:

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çevirmek uzun sürüyor vakit ayırmak lazım eğer vaktin varsa sende yapabilirsin... sitede gördüğün yazıları indirdiğin dosyaların içinde ara türkçesini yaz..

Edit: Ayrıca bazı yazılarda resimmiş onlarıda photoshop ta düzenlemen lazım.. Zinmag-Remedy-v103.xml dosyasını Notepad++(başka programda olabilir) programda aç ve sitede gördüğün ingilizce kelimeleri bul ctrl + F yardımıyla bulduğun kelimelerin türkçesini yaz kaydet..

ben üst menüyü türkçeleştirdim.. istersen indirirsin Zinmag-Remedy-v103.rar ... at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...

Saol dostum ama menüde biliinmeyen karakter olarak çıkmış:innocent:

aykut5855

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşında anlattığı gibi dosyayı metin düzenleme yada dreamweaver la açıp o sitede gördüğün kelimeleri türkçe'ye çeviriyorsun. Ayrıca ben hiç blogger dan blog oluşturup kullanmamıştım sırf bunu denemek için yaptın.Tema sadece şekilsel olarak duruyor hiç bir işlev katamıyorsun. İşlev katmak için temadaki gerekli yerlere gerekli linkleri dw' den vermen gerekiyor.Kısacası biraz bilgi istiyen bir iş ama yapılmıcak bişey değil.

Reflex

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Off ya desene yeni bi tema aramak lazım peki sizin önerebileceğiniz tema var mı ?