Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amoled bi kere aşırı abartı parlıyor normal tft ips ler güzel bence zaten belli bi yerden sonra elindeki 5 inçlik telefon 4k olsa ne olur olmasa ne olur
Amoled
+
Canlı renkler iki kat daha canlı
-
Açık ve beyaz renkler soluk ve oyunlarda renkleri iki kat koyu gösteriyor.
İps
+Canlı keskin bütün renkleri en iyi şekilde verir
-Şarjı amolede göre daha fazla tüketir
Lcd tft
+Renkler olduğundan daha canlı ve keskindir
-Farklı açılardan bakıldığında ekran soluk gözükür.
İgzo şuan en keskin ve en iyi rengi veren panel ayrıca en az enerjiyide o tüketiyor .
Ayrıca üzerinde 4 Renk teknolojisi yani RGBY entegre edilebiliyor bu diğer panellerin başaramadığı bir özellik dolayısıyla renk yelpazesi çok geniş
benim telefonum samsung galaxy s duos telefonum la mutluyum bu gün araştırma yaparken benim telefonumun tft olduğunu gördün benim kinin bir üst modeli olan samsuung galaxy s3 hd amoled ekrana sahip ve s3 benimkinden şu andaha pahalı olduğu yüzünden hdamoled ekran daha iyi ama bence hiçbir fark yok
amoled pil konusunda iyidir fakat gözü çok yorar beyazı bok gibi gösterir diğer renkleri de abartır ips ekran beyazı iyi gösterir renkleri abartmaz ama biraz daha fazla enerji tüketir bunun sebebi ise amoled ekranlarda siyah rengi gösterceği zaman pixelleri aydınlatmamasıdır ips de ise siyah renkte arka ışık çalışır pili öneme alıyosanız amoled beyaz rengi iyi göstersin gözü yormasın diyosanız ips (bana kalırsa ips daha iyi)