Super amoled mi tft mi ?

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
amoled ler çok doyuruyor renkleri kırmızı artık turuncuya falan kaçıyor tft lerde biraz soluk kalabiliyor tamamen sana kalmış bu

osman_32

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorman hata süper amoled tabii ki bide grilla glass oldu mu süper

slaves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
amoled bi kere aşırı abartı parlıyor normal tft ips ler güzel bence zaten belli bi yerden sonra elindeki 5 inçlik telefon 4k olsa ne olur olmasa ne olur

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
lg nin ips ekranı kadar güzel ekran görmedm zerogap teknolojisi de kendini hissettiriyor sıralama şöyle ips>super amoled>tft

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İps panel falan hikaye en kralı yine IGZO panel...

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Amoled
+
Canlı renkler iki kat daha canlı
-
Açık ve beyaz renkler soluk ve oyunlarda renkleri iki kat koyu gösteriyor.
İps
+Canlı keskin bütün renkleri en iyi şekilde verir
-Şarjı amolede göre daha fazla tüketir
Lcd tft
+Renkler olduğundan daha canlı ve keskindir
-Farklı açılardan bakıldığında ekran soluk gözükür.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İgzo şuan en keskin ve en iyi rengi veren panel ayrıca en az enerjiyide o tüketiyor .
Ayrıca üzerinde 4 Renk teknolojisi yani RGBY entegre edilebiliyor bu diğer panellerin başaramadığı bir özellik dolayısıyla renk yelpazesi çok geniş

SrhT01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
su an en ıyısı super amoled bence tft zaten tarıh oldu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim telefonum samsung galaxy s duos telefonum la mutluyum bu gün araştırma yaparken benim telefonumun tft olduğunu gördün benim kinin bir üst modeli olan samsuung galaxy s3 hd amoled ekrana sahip ve s3 benimkinden şu andaha pahalı olduğu yüzünden hdamoled ekran daha iyi ama bence hiçbir fark yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy grand neo tft ekran yani samsung da tft ekran kullanıyor :biggrin::tt2::tt2:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
amoled pil konusunda iyidir fakat gözü çok yorar beyazı bok gibi gösterir diğer renkleri de abartır ips ekran beyazı iyi gösterir renkleri abartmaz ama biraz daha fazla enerji tüketir bunun sebebi ise amoled ekranlarda siyah rengi gösterceği zaman pixelleri aydınlatmamasıdır ips de ise siyah renkte arka ışık çalışır pili öneme alıyosanız amoled beyaz rengi iyi göstersin gözü yormasın diyosanız ips (bana kalırsa ips daha iyi)