1499 tl ye xperia ion almıştım tft ekranı vardı ama telefonun ekranına kimse laf edemiyordu o derece..tft ekran en çok 1000 tl altı telefonlarda olduğuna göre Amiral gemilerinde amoled olduğuna göre tabiki amoled iyi.
sen xperia sp deki tft ye mi aklın takıldı.?
hem amiral telefonlar amoled kullanmıyor samsung amoled kullanıyor.
her yönden amoled daha iyi tft eski teknoloji.....sizce hangisi arkadaslar ?
bak ben demiyom ki ips daha iyidir ama şuan çok yaygın değil igzo 1 sene sonraya kadan ceblerimize girmeye başlarİps in tepki süresi İGZO panelin tepki süresine göre daha uzun ayrıca IGZO panel hem daha az enerji harcıyor hem de renk yelpazesi daha geniş ayrıca IPS panelin RGB diziliminden daha düzgün .
1 sene sonranın teknolojisi olduğunu sanmıyorum Sharp kaç yıldır kullanıyor bu paneli
Tamamda yaygınlığını değil en iyi olanını konuşuyoruzbak ben demiyom ki ips daha iyidir ama şuan çok yaygın değil igzo 1 sene sonraya kadan ceblerimize girmeye başlar
salla şimdi igzoyu lady gaganın do what u want klibi ne zaman çıkcakTamamda yaygınlığını değil en iyi olanını konuşuyoruz
Hem daha parlak ve az enerji yiyor , renk yelpazesi geniş , tepki süresi en kısa + dokunmatik hassasiyeti aşırı fazla
Birde üstüne Sharpın quatron teknolojisi ekleniyor normalde RGB olan panel dizilimini RGBY olarak değiştiren bir teknoloji yani tamamen farklılaşıyor
Sharpın ekran teknolojilerinde lider firma olduğunu biliyorsunuzdur zaten.
TFT ekran mı yasizce hangisi arkadaslar ?
Çıkar bi ara yılbaşını bekliyo heralde littlemonsters ailesi olarak hüsrandayızsalla şimdi igzoyu lady gaganın do what u want klibi ne zaman çıkcak![]()
:lol::lol::lol:Çıkar bi ara yılbaşını bekliyo heralde littlemonsters ailesi olarak hüsrandayız(
![]()