Super amoled mi tft mi ?

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tft ekran en çok 1000 tl altı telefonlarda olduğuna göre Amiral gemilerinde amoled olduğuna göre tabiki amoled iyi.

sen xperia sp deki tft ye mi aklın takıldı.?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
tft ekran en çok 1000 tl altı telefonlarda olduğuna göre Amiral gemilerinde amoled olduğuna göre tabiki amoled iyi.

sen xperia sp deki tft ye mi aklın takıldı.?
1499 tl ye xperia ion almıştım tft ekranı vardı ama telefonun ekranına kimse laf edemiyordu o derece..
hem amiral telefonlar amoled kullanmıyor samsung amoled kullanıyor.

Reaksiyon puanı
10,315
tft teknolojisi tarih olalı çok oldu gardaşlık. sadece giriş seviyesi, yahut en fazla orta seviye ucuz telefonlar için kullanılıyor.

son teknoloji akıllı telefonlar ya super amoled ya da lcd ıps teknolojisi kullanıyor.

hem amiral telefonlar amoled kullanmıyor samsung amoled kullanıyor.

arkadaşım, super amoledi samsung'dan başka firmalar da kullanıyor. bi araştırma yaparsan öğrenirsin.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Süper Hd Amoled Note 2 HD bir başka ya :) Telden pc geçince her şeyin rengi soluyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben xperia z veya galaxy s4 almayı dusunuyodum arkadasım s4 al amoled ekran var tft alıp napcan felan dedı kafam karıstı

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Özellikle S3'ü görüp beğendiğim,telefonun en can alıcı yeri olan Super Hd Amoled ekran gerçekten başarılı.Ben Super Amoled derim.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Mesela lg nin ürettiği Super Amoled IPS ekran 3 ü bir arada :D Super amoled bazen güneş ışıgında yansıma yapabiliyor bunu da ıps panelleri önlüyor Bence şu anda en iyi ekran

OPTIMUS PRO G de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sence hangi telefonu almalıyım xperia z yoksa galaxy s4 ? sadece ekran sıkıntı oldu benım ıcın amoled yada tft :)

heathrow

Doçent
Reaksiyon puanı
55
Super amoled ekran kullanıyoruz. Şarj için ekram parlaklığını kısıyoruz...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HD Süper amoled daha iyi renklerin canlılıgığı ve gece nesnelerin daha belirgin olması açısından bunlarla ilgili videolar mevcuttur nette.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
şuan Sonynin kullandığı TFT en gerçekçi renkleri veriyor Xperia Z1 modelinde Bravia Engine2 motoruna Triliminos ve X-reality teknolojilerini ekleyerek son noktayı koydu ayrıca düz TFT değil TFT LED şuan piyasnaın en iyi ekranı Z1 de

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s3 de kullanılan suoer hd amoled ekranın ömrünün kısa olduğu doğrumudur bilgilendirirseniz sevinirim:)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en gerçekçi renkler ips ekrandadır en iyi "ips".amoled fena değil ama ips başka

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
en iyi ekran lg nin ürettiği parlak canlı IPS ekranlardır igzo şimdilik hikaye çünkü igzo 1 sene sonranın teknolojisi ama igzo çok iyi

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İps in tepki süresi İGZO panelin tepki süresine göre daha uzun ayrıca IGZO panel hem daha az enerji harcıyor hem de renk yelpazesi daha geniş ayrıca IPS panelin RGB diziliminden daha düzgün .
1 sene sonranın teknolojisi olduğunu sanmıyorum Sharp kaç yıldır kullanıyor bu paneli

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
İps in tepki süresi İGZO panelin tepki süresine göre daha uzun ayrıca IGZO panel hem daha az enerji harcıyor hem de renk yelpazesi daha geniş ayrıca IPS panelin RGB diziliminden daha düzgün .
1 sene sonranın teknolojisi olduğunu sanmıyorum Sharp kaç yıldır kullanıyor bu paneli
bak ben demiyom ki ips daha iyidir ama şuan çok yaygın değil igzo 1 sene sonraya kadan ceblerimize girmeye başlar

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bak ben demiyom ki ips daha iyidir ama şuan çok yaygın değil igzo 1 sene sonraya kadan ceblerimize girmeye başlar
Tamamda yaygınlığını değil en iyi olanını konuşuyoruz :)
Hem daha parlak ve az enerji yiyor , renk yelpazesi geniş , tepki süresi en kısa + dokunmatik hassasiyeti aşırı fazla
Birde üstüne Sharpın quatron teknolojisi ekleniyor normalde RGB olan panel dizilimini RGBY olarak değiştiren bir teknoloji yani tamamen farklılaşıyor :)
Sharpın ekran teknolojilerinde lider firma olduğunu biliyorsunuzdur zaten.

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
En iyisi igzo. Ee ne de olsa igzo da caponların, adamlar işi biliyor :p

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Super amoled tft den daha parlak ve canlıdır ( saf halde ) konuşursak ama sony tft ye kendi ekran teknolojilerini brave engine 2 vb gibi özellikler eklesede alt yapı olarak tft kötü bi panel olmasından dolayı Amoled dıyorum bana sorarsanız ben 2 sınıde IPS 'e rakip olarak görmem

21olcaybaba21

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Tamamda yaygınlığını değil en iyi olanını konuşuyoruz :)
Hem daha parlak ve az enerji yiyor , renk yelpazesi geniş , tepki süresi en kısa + dokunmatik hassasiyeti aşırı fazla
Birde üstüne Sharpın quatron teknolojisi ekleniyor normalde RGB olan panel dizilimini RGBY olarak değiştiren bir teknoloji yani tamamen farklılaşıyor :)
Sharpın ekran teknolojilerinde lider firma olduğunu biliyorsunuzdur zaten.
salla şimdi igzoyu lady gaganın do what u want klibi ne zaman çıkcak :D