Super 8 - 2011

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Super 8

5279-super8promopostbworms150.jpg

Tür : Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 17 Haziran 2011
Yönetmen : J.J. Abrams
Senaryo : J.J. Abrams
Yapım : 2011, ABD

[FLASH]http://www.traileraddict.com/emd/21922[/FLASH]

Oyuncular

Elle Fanning , Kyle Chandler , Amanda Michalka , Ron Eldard , Noah Emmerich , Gabriel Basso , Ryan Lee , Zach Mills

Yıl 1979...Nevada'da Area 51' adıyla anılan gizli bir askeri bölgeden Ohio'ya çok özel bir kargo taşınmaktadır. Bu kargoyu taşıyan yük trenine intihar saldırısı gerçekleştirilir ve tren raydan çıkar. Ancak tren kazası, bu özel kargonun serbest kalmasına neden olur. Dünya bunun sonuçlarını yaşayacaktır.

Abrahams filmi, Spielberg'in 80'lerde çektiği bilimkurgu filmlerine bir gönderme olarak nitelendiriyor...

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
[video=youtube;tCRQQCKS7go]http://www.youtube.com/watch?v=tCRQQCKS7go[/video]

2. Fragman

prisoner

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sene Başından beri beklediğim film. Lostun senarist-yapımcısı Abrams ve onun olgunlaşmış hali Spielberg 'in birlikte tasarladıkları gizemli film. Türkiyede bu hafta vizyona giriyor ama ben bir-iki hafta daha beklemek zorunda kalıcam benim memleket biraz geriden takip ediyor sinemayı benide illegal yollara saptırıyorlar sonra :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Portal 2 de extralarda interaktif oynuyorduk.
İşin içinde Steve Spielberg varsa izlenir ama umarım efekt yığını olmaz bu film

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
büyük beklenti içinde olmasa da beklediğim bir film :)

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dün akşam profilo avm'deki özel gösterimine katıldım filmin. klasik Spielberg filmi olmuş. çocuk oyuncuların üzerinde dönüyor film ve oyuncuları hayran bırakıcı nitelikte. genel olarak ilk yarısı iyi geçti filmin ama ikinci yarıda ve filmin sonunda pek keyifli olamadık malesef. sonuç olarak izlenebilir ama fazla ümit bağlanılmaması gereken bir film.