modemi kapatıp açınca yeni bir ip veriyor diye biliyorum. Bilen biri yoksa bence yapabilecek bir şey yok. Karakterini hapishane tarzı bir yere sokabilirsiniz. Veya oyuncu adına sınırsız mute atabilirsiniz.Kendime ait bir minecraft sunucusu açtım sürekli bir kişi gelip bizi rahatsız ediyor farklı adlarla o adama ip ban atmama rağmen hala geliyor vpn korumasıda var baktığım zaman konumu hep antalya gözüküyor
Yeni kullanıcılara açığız biz o yüzden engelleyemiyorum koskoca serverlar nasıl başa çıkıyormodemi kapatıp açınca yeni bir ip veriyor diye biliyorum. Bilen biri yoksa bence yapabilecek bir şey yok. Karakterini hapishane tarzı bir yere sokabilirsiniz. Veya oyuncu adına sınırsız mute atabilirsiniz.
Koskoca serverlarda hapishane var. Bazı büyük serverlarda komple farklı dünya var çıkamadıkları. Senin yerinde olsam bir hapishane tarzı yere koyar sınırsız mutelerim.Yeni kullanıcılara açığız biz o yüzden engelleyemiyorum koskoca serverlar nasıl başa çıkıyor
Bro anlamadınmı sahte hesapla giriyolar benmi cahilim çokKoskoca serverlarda hapishane var. Bazı büyük serverlarda komple farklı dünya var çıkamadıkları. Senin yerinde olsam bir hapishane tarzı yere koyar sınırsız mutelerim.
Sahte hesapla girdiklerini yazmamışsınız. İp ban attığınız adam geri geliyor yazmışsınız. Sahte hesaba çözüm için bildiğim kadarıyla aynı ip den bir den fazla hesap açmamasını sağlayan bir plugin vardı araştırın derim.Bro anlamadınmı sahte hesapla giriyolar benmi cahilim çok
Farklı adlar diyodum ,herneyse teşekkürlerSahte hesapla girdiklerini yazmamışsınız. İp ban attığınız adam geri geliyor yazmışsınız. Sahte hesaba çözüm için bildiğim kadarıyla aynı ip den bir den fazla hesap açmamasını sağlayan bir plugin vardı araştırın derim.