- Reaksiyon puanı
- 16
Ne alaka ne traş ? Ayrıca TÜRK yazarken biraz daha dikkatli davran
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Osmanlı savaşma dan elini kolunu sallamadan Müslüman evlatlari ölmeden zaten kazanıldı o kadar toprak değilmi?
Ayrica Osmanlı zamanın da olan biten o kadar şey varki siralamak la bitmez adeta çartipitiyorsunuz
Kimin ne rüyasi da gördüğü belli.
Öncelikle konumuz Vahdettin, saltadan babadan oğula geçiyor anladık ama diğer padişahların başarıları, zaferleri oğullarına geçmiyor, tüm padişahları kendi dönemlerindeki başarıları ve başarısızlıkları ile değerlendirmek gerekli. Fatih Sultan Mehmet istanbulu fethetmesi Vahdettine dokunulmazlık pelerini giydirmez, o F.S.Mehmetin zaferidir. Osmanlı döneminde şehit düşenler müslümandıda cumhuriyet dönemindekiler balkabağı mı, din üzerinden ayrımcılık yapmayalım, hepsi bu toprakların insanıydı.
Ben çarpıtmıyorum, Vahdettin hain miydi mevzusunda değilim, iyi, donanımlı bir insan ve müslüman olabilir ama sonuç itibariyle kesinlikle başarısız bir devlet adamı ve padişahtı. Gerçekleri çarpıtıp, eğip büyük, peri masallarıyla süsleyip, pireleri deve yaparaktan Vahdettini aklamaya çalışıyorsunuz.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Geçmişini bilmeyenin geleceği olmazmış @tambjk
Sen Ecdadını Hainlikle suçlarsın ama Kendi Ecdadını...
Ama Ben Ecdadımdan Adım gibi Eminim.
Vahdettin Han Kesinlikle Vatan Haini değildir...
Öyle olsa idi O Kurtuluş Savaşı Başlamayacaktı belkide.
Bizlere İlkokulda iken Hep şu Öğretildi.
Bir Gece Mustafa Kemal Atatürk O yokluk içinde Bulunan Bandırma vapuruna binmiş,Hemde Pusulası bile yokmuş,Sahilden sahilden giderek Samsun'a ulaşmış...
Mustafa Kemal oradakileri örğütleyerek Kurtuluş Savaşı Başlamış...
Sonradan daha bağımsız kaynaklardan öğrendiğimize göre O bandırma Vapuru o zamanlar Osmanlı 'nın Elindeki en modern vapur.Ve parasıda Bizzat Vahdettin Han tarafından veriliyor.
Hani O Hain Dediğiniz Osmanlı Padişahı Vahdettin...
O zamanlar Atatürk ile Yola Çıkan Bir çok Komutan Savaşdan sonra neden Tukaka ilan edildi.
Mağdur Edebiyatı yaptığımız yok, Sadece yapmak istediğimiz Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında başlamasında Emeği geçmiş Bir sürü Devlet Büyüğü ve Vatan evladının Hain İlan edilmesine itirazımız.
Sırf iki başlılık olmaması adına Hanedan ailesinin Yurtdışına sürülmesine ne diyeceksiniz?
Bu gün en basitinden, ingilizlerin bile sembolikde olsa karliyet ailesi hala duruyor.
Neden?
Adamlar kirli bile olsa geçmişine sahip çıkıyor?
Biz Niye çıkmıyoruz?
600 senelik Osman Oğulları bu kadar Gaflet ve Delalet içinde olsa idi şu anda TÜRK MİLLETİ Olurmuydu?
Bu Kin nasıl oluştu onlara karşı?
Bzi diyoruz ki tarihimiz Okuyalım,Her şeyi tartışalım,MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN Bile hala bilinmeyen yönleri var,Bunalarıda öğrenelim.
Bunları yapmakla Korkmayın Saltanat tekrar geri gelmez.
Bunuda İsteyen dileyen yok.
Ben Geçmişimle Gurur Duyuyorum.
Çocuklarımıda bu Düstur Üzere yetiştirmeye çalışıyorum,ATATÜRKÜN Ne Büyük Bir Kumandan ve Dahi Olduğunu onlara söylüyorum.
Osmanlı Padişahlarınında Bizim Atalarımız Olduğunu,Osmanlının neden ve nasıl yıkıldığını gerçekleriyle anlatıyorum.
Yani diyeceğim Tarihini Geçmişini Karalamak,Unutmaya Unutturulmaya çalışmak Bizlere Bir şey Katmaz.
Öncelikle benim Vahdettin'i hainlikle suçladığıma dair mesajımı bana iletirsen yazının devamında yazdığın her kelime için cevabımı vereceğim.