tsewen
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 1
" eğer bay herzl,senin benim arkadaşın olduğun gibi arkadaşın ise ona söyle bu meselede ikinci bir adım atmasın.ben bir karış dahi olsa toprak satmam, zira bu vatan bana değil, milletime aittir. milletim bu imparatorluğu kanlarını dökerek kazanmışlar ve yine kanlarıyla mahsuldar kılmışlardır. o bizden ayrılıp uzaklaşmadan tekrar kanlarımızla örteriz. benim suriye ve filistin alaylarımın efradı birer birer plevne de şehit düşmüşlerdir. bir tanesi dahi geri dönmemek üzere hepsi muharebe meydanlarında kalmışlardır. türk imparatorluğu bana ait değildir, türk milletinindir. ben onun hiçbir parçasını vermem. bırakalım yahudiler milyarlarını saklasınlar, benim imparatorluğum parçalandığı zaman onlar filistini hiçbir karşılık vermeden ele geçirebilirler. fakat yalnız bizim cesetlerimiz taksim edilebilir. ben canlı bir beden üzerinde ameliyat yapılmasına izin vermem.
mim kemal öke
ıı. abdülhamid siyonistler ve filistin meselesi, istanbul, kervan yayınları, 1981
tsewenden not: işte biz böyle bir padişaha kızıl sultan diyebiliyoruz!!! ne dersiniz başka milletler derler miydi?
mim kemal öke
ıı. abdülhamid siyonistler ve filistin meselesi, istanbul, kervan yayınları, 1981
tsewenden not: işte biz böyle bir padişaha kızıl sultan diyebiliyoruz!!! ne dersiniz başka milletler derler miydi?