Sultan Abdülhamid'den Herzl'e Cevap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tsewen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
" eğer bay herzl,senin benim arkadaşın olduğun gibi arkadaşın ise ona söyle bu meselede ikinci bir adım atmasın.ben bir karış dahi olsa toprak satmam, zira bu vatan bana değil, milletime aittir. milletim bu imparatorluğu kanlarını dökerek kazanmışlar ve yine kanlarıyla mahsuldar kılmışlardır. o bizden ayrılıp uzaklaşmadan tekrar kanlarımızla örteriz. benim suriye ve filistin alaylarımın efradı birer birer plevne de şehit düşmüşlerdir. bir tanesi dahi geri dönmemek üzere hepsi muharebe meydanlarında kalmışlardır. türk imparatorluğu bana ait değildir, türk milletinindir. ben onun hiçbir parçasını vermem. bırakalım yahudiler milyarlarını saklasınlar, benim imparatorluğum parçalandığı zaman onlar filistini hiçbir karşılık vermeden ele geçirebilirler. fakat yalnız bizim cesetlerimiz taksim edilebilir. ben canlı bir beden üzerinde ameliyat yapılmasına izin vermem.
mim kemal öke
ıı. abdülhamid siyonistler ve filistin meselesi, istanbul, kervan yayınları, 1981
tsewenden not: işte biz böyle bir padişaha kızıl sultan diyebiliyoruz!!! ne dersiniz başka milletler derler miydi?

imbat21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayır ya bu yakıştırmayı yapanlar bu ülkenin evladı değil olamaz ya cahil olmalı yada siyonizme hizmet edenlerden olmalı.onlar asla boşa çanalamamış olduklarını inşallah gelecek imanlı nesiller gösterecektir. umutla ,azimle....

mustafa0155

Asistan
Reaksiyon puanı
0
demezler herhalde.ne diyelim ALLAH hepimize akıl fikir versin.

quazar

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Herlz Abdülhamit'i tahtan indirice tabiiki ittiahat terakki sayesinde (yani bugünkü chp) Abdülhamit'e Alatini'de (Selanik) şunları söylemişti.
Sana hazineler sözü verdik ve osmanlının tüm borçlarını ödeyecek kadar altını önüne serdik ama sen bize o toprakları vermedin.
Ama biz ittihat terakkiden aynı yerleri sadece 400.000 kağıt paraya aldık. (o zamanın fazla değeri olmayan türk parası)

Peki o para ne oldu?
O parada ittihat terakkiciler tarafından paylaşıldı!

İttihat Terakki bu milletin bağrından çıkmış en büyük hain grubudur ve tohumları halen devam etmektedir.

tsewen

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sultana tahttan indiriş yazısını ermeni ve yahudilerin içinde bulunduğu bir grup getirmişti

winstoncash

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Mustafa Armağan Hocanın yazdığı "Abdulhamid'in Kurtlarla Dansı" isimli kitabı okumanızı tavsiye ederim. Hiç bilmediğimiz dehalarını, ne büyük bir devlet adamı olduğunu ayrıca muhteşem bir karaktere sahip olduğunu göreceksiniz.

cakabuba

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen katılıyorum, kurtlarla dansı mutlaka okuyun çok güzel bir kitap Ulu Hakan'ı daha iyi tanıyacaksınız...