Bence altyazılı olana gidin . Altyazılı dublaja göre her zaman keyiflidir bence . Bugün gittim . Harley Quinn sesi falan çok tatlıGitmeyi dusunuyorum ancak dublajli mi yoksa orjinale mi gitsem bilemedim izleyen varsa yorum yapabilir mi? Harun Canin sesi Jokere gitmis mi?
Bu adamin sesi artik baymaya basladi her yerde karsimiza cikiyor.
Seslerin orjinal olmasi bencede daha keyifli.Bence altyazılı olana gidin . Altyazılı dublaja göre her zaman keyiflidir bence . Bugün gittim . Harley Quinn sesi falan çok tatlı![]()
Evet bence yeterliydi .Seslerin orjinal olmasi bencede daha keyifli.
Ama diyalogardaki ceviri espiri bakimindan yeterli mi?
Altyazılıya gittin galiba yarın gideceğim fakat burda hep dublaj oluyor lanet adamlar herkes dublaj seviyor mu diye düşünmüyorlarEvet bence yeterliydi .
Bugün ilk seans altyazılıydı ve bence şehrinizdeki ilk seansta altyazılı olur bence . Hangi şehirdesiniz ?Altyazılıya gittin galiba yarın gideceğim fakat burda hep dublaj oluyor lanet adamlar herkes dublaj seviyor mu diye düşünmüyorlar![]()
Will Smith karakterine bende bayıldım . Joker ve Harley Quinn'e laf yok . Bence Jared Leto Jokeri şu ana kadarki tüm jokerleri sollar . El Diablo karakteri de çok hoşuma gitti . Amanda Waller bildiğimiz Amanda waller [Arrow izlemeyen anlamazBugün filme gitme fırsatına sahip olabildim. 3D ve altyazı secenegi ile izledim. Tek kelime cok güzel bir film. Harley Quinn karakterine hayran kalacaksınız. Ayrıca Will Smith ayrı bi hava katmış.
Bence Joker vasat. Heat Ledger kadar olamıyor kimse.Will Smith karakterine bende bayıldım . Joker ve Harley Quinn'e laf yok . Bence Jared Leto Jokeri şu ana kadarki tüm jokerleri sollar . El Diablo karakteri de çok hoşuma gitti . Amanda Waller bildiğimiz Amanda waller [Arrow izlemeyen anlamaz] . Filme
BA YIL DIIIM !
Bence Joker vasat. Heat Ledger kadar olamıyor kimse.
maalesef antalya ve hep türkçe dublaj oluyor.Bugün ilk seans altyazılıydı ve bence şehrinizdeki ilk seansta altyazılı olur bence . Hangi şehirdesiniz ?
Yok var hocam baktım.maalesef antalya ve hep türkçe dublaj oluyor.
Özdilek'e gideceğim.Markantalyada cinemaximum var,bir bilet 16tl