Suepronline AKK YOK

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Şuan 50 gb akk 8mbpsye kadar kullanıyorum 49 lira ödüyorum zaten ama taahhüt bitti ve yeni internet hızlı internet istedim çünkü oyun indiremiyorum direk akk giriyor :D
99 tl fatura fiyati e bide telefon eklense 20 lira 120 lira olacak pahalı değil mi onu soruyorum :D
2 kişi için pahalı değil. 60 + 60 ödersiniz yani.Eğer tek başına kullanacaksan o hız gereksiz yani. Sonuçta birsürü oyun,film indiriyorum diyosun yani dışardan parayla oyun almaya kalksan birsürü para vereceksin. Ben tavsiye ediyorum benim alt yapım destekleseydi bende alırdım bunu ama benim altyapım çoooook eski en fazla 4 MBİT'e kadar hız destekliyormuş. mecburen en dandik kampayayı aldım. :)
http://forum.shiftdelete.net/intern...-internet-goknet-sizce-nasil.html#post3552855 şu konuya bak bi.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2 kişi için pahalı değil. 60 + 60 ödersiniz yani.Eğer tek başına kullanacaksan o hız gereksiz yani. Sonuçta birsürü oyun,film indiriyorum diyosun yani dışardan parayla oyun almaya kalksan birsürü para vereceksin. Ben tavsiye ediyorum benim alt yapım destekleseydi bende alırdım bunu ama benim altyapım çoooook eski en fazla 4 MBİT'e kadar hız destekliyormuş. mecburen en dandik kampayayı aldım. :)

Evimdeki şahıs akrabam yani faturayı ben ödüyorum arkadaş veya komşu degil anlayacagin :)
O hız gereksiz diyorsun ardından tavsiye ediyorum diyorsun bende senin kafani karıştırdım heralde :D :D
Neyse bakalim geçerim belki olmadı başka kampanya bakariz :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Evimdeki şahıs akrabam yani faturayı ben ödüyorum arkadaş veya komşu degil anlayacagin :)
O hız gereksiz diyorsun ardından tavsiye ediyorum diyorsun bende senin kafani karıştırdım heralde :D :D
Neyse bakalim geçerim belki olmadı başka kampanya bakariz :)
Ben sana diyorumki tek başına kullanacaksan interneti GEREKSİZ . Eğer 2 kişi kullanıyorsanız TAVSİYE EDİYORUM. Biraz dikkatli oku yazdıklarımı :D

ataince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim internet 3-4 aydır adil kullanım kotam dolmasına rağmen yavaşlamıyor. (Superonlineyim)

4everGehenna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ttnet taahhüt'üm bitiyor ucuz avantajlı bir internet önerirmisiniz yalın olarak kullanacağım ..

Vodafone 49 tl yalın net i önerirmisiniz ?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ttnet taahhüt'üm bitiyor ucuz avantajlı bir internet önerirmisiniz yalın olarak kullanacağım ..

Vodafone 49 tl yalın net i önerirmisiniz ?

Benimde bitiyor konuyu zaten onun için açtım.
8mbps'ye kadar 100gb akk 12 ay kampanyalı 67 liraya var büyük ihtimalle onu alacağım ama yalın değil.

Shamshiel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam baktım da 2 seçenek var başka da tarife yok zaten vodafonenet nasıldır bilmiyorum ama ben superonline düşünüyorum hatta az önce bir konu açtım.

Altyapıda sıkıntı yoksa sorun olmaz ama arızan oldumu ne olur bilmem d-smart o konuda çok kötü.

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Altyapıda sıkıntı yoksa sorun olmaz ama arızan oldumu ne olur bilmem d-smart o konuda çok kötü.

Altyapıda sıkıntı yok ttnet kullanıyorum 24 mbps'ye kadar destekliyor ancak 8mbpsye kadar kullanıyorum ve hızımın tamamını alıyorum

Shamshiel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Altyapıda sıkıntı yok ttnet kullanıyorum 24 mbps'ye kadar destekliyor ancak 8mbpsye kadar kullanıyorum ve hızımın tamamını alıyorum

Bence geçme vdsl2 veriyorlarsa geç hattını yeme diğer sağlayıcılarla veya goonet - fixnet bunlara bak vdsl2 veriyorlar.

tolga9009

Doçent
Reaksiyon puanı
0
akk olduğu halde bu kadar kota kullanıyorum
EzBW39.png

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
Benim modem de kafayı tirlatti Wifi üzerinden internet olduğu halde vermiyor 10 dk sonra kendiliğinden vermeye başlıyor. Ama kablolu bağlantıda sıkıntı olmuyor depresyona mi giriyor nedir bilemedik.

bizimki ikisinde de sapıtıyor hızı düşüyor bazen restart yapıyor zorlayınca ayıcık full hd videolar izliyor ekranı 1280x800 olmasına ramen bende ona inat tablette radyo açıyorum 7/24...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
bizimki ikisinde de sapıtıyor hızı düşüyor bazen restart yapıyor zorlayınca ayıcık full hd videolar izliyor ekranı 1280x800 olmasına ramen bende ona inat tablette radyo açıyorum 7/24...
Geceleri interneti iyi niyetli kullanacaklarını bilsem şifreyi kaldırıcam :D

eo93

Asistan
Reaksiyon puanı
14
gece kuşu kampanyası da vardı o hala devam ediyor mu bilgisi olan var mı?

reiis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Superonline engelli tarifesi var 8 mbps limitsiz 99 lira sizce nasıl

şuan D-Smart 75 gb Akn 57 lira ödüyorum

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
La 25 yerine 10 versin 50₺ olsun razıyım :)

Gerçi şu anda 50 Mbit limitsiz 😀