Öneri Şubesiz, dijital bankacılık sistemi ile temel işlemlerinizi masrafsız gerçekleştirin.

Bu konuyu okuyanlar

atlas1987

atlas
Katılım
4 Ocak 2024
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
36
Nerdeyse tüm bankaların finans kuruluşlarının aynı iddaalarda bulunduğu bir konu var, ‘’Masrafsızlık’’. Ona ücret yok, buna ücret yok diye girdiğimiz işte yıl sonunda kart aidatına kadar karşımıza bin tane masraf çıkıyo. Hayat Finans’ta aynı iddaa ile sokağa çıkınca çok dikkate almadım açıkçası. Ama bir ikizler burcu olarak şu an uygulama telefonumda yüklü :) Hayat Finans yeni olduğu için internette detaylı bilgilerin karşınıza çıkması zor, web sitelerine ya da uygulamaya girince daha detaylı bilgi elde edebiliyorsun. Hayat Finans tamamen dijital üzerine kurulmuş. Şube, ATM, evrak, elektrik, su, ısınma gibi kim bilir ne masraflar teknoloji sayesinde ortadan kaldırılmış. Bu yüzden de, o rahatsız edici, ufak ufak tırtıklayan masrafları da bizden almıyor anladığım kadarıyla. Şu an iddaları hep temel bankacılık işlemlerinde masrafsız olmak. Ben daha bi masraf ödemedim. Ama bakalımm.
 

Bright Morningstar

Öğrenci
Katılım
19 Şubat 2024
Mesajlar
16
Reaksiyon puanı
1
Puanları
1
Yaş
28
Her şey parmaklarımın ucundaymış valla. Pıt pıt tüm işlemlerimi halledebiliyorum gerçektende birşey ek ücret ödemiyorum ama inşallah böyle gider sene sonunda yıllık bilmem ne masrafı çıkarmazlar. Önemli olan nasıl başladığı değil bittiğidir :) Dedikleri kadar masrafsızsa hep böyle gitmesi lazım çünkü...
 

adagioforstringsSs

kendine has kişilik
Katılım
8 Şubat 2024
Mesajlar
17
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
31
Her bankanın çıkış vaadi bu masrafsızlık ama sonra kart aidatları ek masraflar falan çıkıveriyor, pek inanamadım.
 
Katılım
18 Ocak 2024
Mesajlar
15
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
29
Dijitalliğin girmediği bir alan var mı ya? Ben şubeye gidip karşımda muhatap bulunca işlerimi halletmeyi sevenlerdenim valla :) Bunun haricinde kolay kolay kullanmazdım zaten. Ama bu dijitallik durumu ile beni tavladılar.
 

Son mesajlar

Üst