Şubat final yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
TRT 1 ekranlarına yayınlanan dizi, final bölümüyle ekrana geliyor.

89512-bir-dizi-daha-ekrana-veda-ediyor-190-130.jpg

Senaryosunu Funda Alp'in yazdığı, genel yönetmenliğini Onur Ünlü'nün, yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yaptığı, Eflatun Film imzalı TRT 1 dizisi 'Şubat', 32. bölümüyle ekrana veda ediyor.

Başrollerinde Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Musa Uzunlar, Serkan Ercan, Özkan Uğur, Ülkü Duru, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Sermet Yeşil gibi oyuncuların bulunduğu ve Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan dizinin son bölümü bir sonraki hafta yayınlanacak.

Medyatava

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yayınlandığından bile haberim yok adamlar final yapıyor :)

kemxran

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Belkide izlediğim en fantastik diziydi bitmesine üzüldüm

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
reyting i az olduğu içinmi erken final yapıyolar acaba?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Aslında epey bir izleyicisi vardı bu dizinin.
Ben izlemiyordum ama izleyen dostlarım adına üzüldüm.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=1]ŞUBAT'IN FİNALİNDE SÜRPRİZ KONUK![/h][h=2]TRT 1'de yayınlanan 'Şubat' dizisi ekrana veda ediyor.[/h]
7a8_88b4d.jpg

Yapımcılığını Eflatun Film'in üstlendiği 'Şubat' dizisinin 30 Mayıs Perşembe günü son bölümü yayınlanacak.

Final bölümünde şarkıcı Özkan Uğur'un konuk oyuncu olarak yer aldığı dizide, "Samim Akça, Şubat’a yardım edecek mi? Şubat, Yağmur’un tekrar yaşaması için kötülerle işbirliği yapacak mı? Deli İbrahim planın neresinde olacak?" soruları yanıt bulacak.

Başrollerinde Alican Yücesoy, Melisa Sözen, Musa Uzunlar, Serkan Ercan, Ülkü Duru, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Sermet Yeşil, Türkü Turan, Ezgi Çelik, İbrahim Selim gibi oyuncuların bulunduğu dizinin final bölümü 30 Mayıs Perşembe günü 22.50'de TRT 1 ve TRT 1 HD'de yayınlanacak.

Kaynak