Şuanda alınabilcek en iyi telefon

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar note 3 vardı ekranı kırmış bulunmaktayım bugün iphone 6 plus ile note 4 arasında kararsızdım bugün forumlar yok şebeke sorunu vs wifi vs gibi karşılaşınca soğudum açıkcası
günlük olarak telefonda yaptıklarım
1)mail
2)sosyal ağ ve medya
3)arada sırada oyun can sıkıntısı için :D
4)fotoğraf işim icin çok önemli yani hatta birinci sırada diye bilirim
lg g4 al demeyin o telefona 2400 tl vermem :4:
birazda sağlamlık önemli önemli benim icin biraz hor kullanıyorum ama kılıf vs takarım yani
sarj da en az 1 gün götürebilmeli yani sabah 8 den akşam 10 kadar
bide beni en az 1,5-2 sene götürebilmeli yani yolda bırakmamalı

note 4 ----iphone 6 + ------z3------------ de olabilir yada sizin önerebilceğiniz cihazlar tavsiyler varsa iyi olur

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şu An alınabilecek En iyi telefon g4. Başlık bu yönde çünkü.. Alabileceğim en iyi telefon dersen bunlar arasında Z3 tabi ki hem kamera hem batarya ile önde.. Sağlamlık konusunda da diğerlerine göre üzmez gibi

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
g4 istemiyorum lg karşı bir anti patim var yani cıkarken o kadar bekledim kamerası eyv iyide lg 2400 liira vermek saçmalık yani z3 de biraz eskide kaldı işlemci vs konusunda diye düşünüyor şu sony globalde ne zaman tanıtcak bilsem z4 yada z5 beklerim direkte kesin bir bilgi yok o konuda beyni yakıcan bu gidişle her kafadan ayrı bir ses cıkıyor forumlarda vs yoksa note 4 alcaktım şebeke sorunu vs çok görünce korktum yani açıkcası 2000 binlira para ver saçma şeyler yüzünden servisle uğraş

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
İphone 6 64GB/İphone 6+ 64GB veya android kanadında Note4/Xperia Z3 .. Gerisi yılan hikayesi ....

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önceliklerine bakarsak en mantıklı LG G4 gibi duruyor. Fakat LG istemiyormuşsun. O zaman hem sağlamlık, hem batarya hemde kamera için Z3 en mantıklı tercih gibi duruyor. Bekleyebilirsen Z4 de alabilirsin.

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya aslıda note 4 karar olarak iphone 6+ ön ve arka kamerası dan dolayı fakat forumda okudum şebeke sorunu kamera sorunu baya korktum ondan konu açtım lg hoş güzel duruyor ama sorun olur mu onda

Balota

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuanda alınabilecek en iyi telefon Samsung Galaxy S6 Edge.

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s6 edge ısınmıor falan diyolarda acayip ısınıyor yani teyzemde var 15 dk kullandım teli 10 -15 fotograf cektim wifi bağlı tel onları instgrama yükledim sora haberlere baktım kameranın alt kısmı yanıyordu resmen samsungtan uzak dursam iyi olcak en iyisi iphone 6+ gibi duruyor.Samsung servisi ölüm 2 sene kullanacağım icin teknik servis hizmet önemli türkiyede apple üstüne teknik servis yoktur herhalde ekranı kır git 300 kusur lira ver sıfırını al en ufak arzada bile adamlar telefonu değiştiriyor yani apple genpa olsun kvk olsun kendi apple store lar olsun civisini actırmıyor telin bakalım sizlerden biraz daha yorum alayım sizlerden ricam benim s6 edge ise nedenlerinide yazarsanız sevinirim

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s6 edge ısınmıor falan diyolarda acayip ısınıyor yani teyzemde var 15 dk kullandım teli 10 -15 fotograf cektim wifi bağlı tel onları instgrama yükledim sora haberlere baktım kameranın alt kısmı yanıyordu resmen samsungtan uzak dursam iyi olcak en iyisi iphone 6+ gibi duruyor.Samsung servisi ölüm 2 sene kullanacağım icin teknik servis hizmet önemli türkiyede apple üstüne teknik servis yoktur herhalde ekranı kır git 300 kusur lira ver sıfırını al en ufak arzada bile adamlar telefonu değiştiriyor yani apple genpa olsun kvk olsun kendi apple store lar olsun civisini actırmıyor telin bakalım sizlerden biraz daha yorum alayım sizlerden ricam benim s6 edge ise nedenlerinide yazarsanız sevinirim

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün media markte gidip tüm telefonların alayını kurcalıyacağım ve forumlarda okuduklarım tavsiyerlerde kulağıma küpe gibi hatırlayacağım büyük ihtimal iphone 6 + 64 gb duruyor ama yinede bakalım hayırlısı olsun yarın bizim icin

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
En iyi telefon yoktur, beklentilerini en iyi karşılayan telefon vardır. Birisi şarjı uzun gitsin ister, birisi şarjı uzun gitmesin ama çok performanslı olsun der vs.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Ben batarya ömrü dışında samsung galaxy s6 diyorum. Lüks takilayim dersen s6 edge de alabilirsin

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Birkaç ay sonra arayüz şiştikten sonra yemişim donanımı

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar iphone 6 + 64 gb aldım baktım media markt tede s6 edge oyuncak gibi arkadaşın dediği iphone 6 + secimimde haklı olduğumu düşüyorum yani ikinci eli olsun 2 sene bu telefonu satmaya kalksam rahat rahat 1500 liraya veriririm daha telefonlara ek yüzde 20 vergi gelcek secimden sonra buda piyasayı baya yükseltcek onun icin note 4 alsaydım eğer 2 sene 700-800 lira gibi fiyata zar zor satardım bile alıcı bulması zorlaşcaktı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

fikirleriniz icin çok teşekkür ederim arkadaş sagolun