Şuan note 4 Almak mantiklimi sizce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bidaki aya telefon almayi dusunuyorum note 4 ve m9 arasinda kaldim.Ama soyle bi sorum var sizlere;bidaki aya note 4 Almak mantikli olurmu yani m9 falan ondan daha gelismis bi donanima sahip ondan soruyorum.

HTC Explorer A310e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bu sorunu diger konuda da cevaplamistim. M9'un cikmasini bekle ve ona göre karar ver.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Anliyorum ama note 4un avantaji cok bkz: s pen,5.7 inchlik harika bi ekran boyutu,diyelimki bi kitabin fotoğrafini cekiyosun yazilari nota donusturebiliyo,guncellemede note serisinde hic sikinti oldugunu duymadim.Birde ben sadece note 4un avantajlarini biliyorum m9 hakkinda pek bisey bilmiyom kardes.bide htc guncelleme acisindan nasil bi bilgin var mi

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
HTC M9 varken Note 4'ü sorman saçmalık
Herkesin fikri farklı ama mesela ben olsam note 4ü tercih ederim.İlla htc alacaksam m9 yerine gider htc desire eye alırım çok daha mantıklı bir seçim olur nedeni de şöyle desire eyedeki kameralar yeterli ses kulalık olarak aynı performans yeterli sense arayüzü varken 3 gb rama ihtiyaç yok zaten tasarımı daha sağlam metal dediğin çizilir düşünce de yamulur ayrıca desire eyede suya karşı dayanıklılık var.Kısacası desire eye varken m9 almak bana göre akıl karı değil vereceğim fazladan 800 liraya yazık ki aynı deneyimi sunuyor sana 2 cihazda.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Fiyatı da düşmüş mis gibi telefon vala bana kalırsa htcnin çıkardığı en iyi cihaz.
http://www.hizlial.com/htc-desire-eye-kirmizi/10531205

Fiyatı da düşmüş mis gibi telefon vala bana kalırsa htcnin çıkardığı en iyi cihaz.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkesin fikri farklı ama mesela ben olsam note 4ü tercih ederim.İlla htc alacaksam m9 yerine gider htc desire eye alırım çok daha mantıklı bir seçim olur nedeni de şöyle desire eyedeki kameralar yeterli ses kulalık olarak aynı performans yeterli sense arayüzü varken 3 gb rama ihtiyaç yok zaten tasarımı daha sağlam metal dediğin çizilir düşünce de yamulur ayrıca desire eyede suya karşı dayanıklılık var.Kısacası desire eye varken m9 almak bana göre akıl karı değil vereceğim fazladan 800 liraya yazık ki aynı deneyimi sunuyor sana 2 cihazda.

valla htc de yamulma olmaz ona eminim çünkü arttırılmış metal kullanıyolardı.Ayrıca desire eye pek hoşuma gitmedi benim ya fena değil ama m9 alır onu bence.Ayrıca m8 elimde tutarken çok güzel oluyo normal plastıik ve cam telefonlardan farklı bi hissiyat veriyo insana.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
valla htc de yamulma olmaz ona eminim çünkü arttırılmış metal kullanıyolardı.Ayrıca desire eye pek hoşuma gitmedi benim ya fena değil ama m9 alır onu bence.Ayrıca m8 elimde tutarken çok güzel oluyo normal plastıik ve cam telefonlardan farklı bi hissiyat veriyo insana.
Vala sen bilirsin 2500 den gelse en iyi ihtimal eye 1600e yuvarlasak 900 lira fark sunacağı farklı bişey yok sonuçta ikiside android ikisininde performans olsun kamera olsun hemen hemen aynı deneyim.Metal güzel his veriyoda sen onu alınca gene mecbur plastik kılıfla kullanacan o zaman da bir anlamı kalmıyor bide çok ince bir cihaz da değil kılıfla hoş olmaz.Ayrıca htcnin plastiği de çok başarılı ele verdiği his güzel ben kendim bizzat gördüm plastikleri de premium his veriyor.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiyat sorun değil ya yeterki iyi olsun beni bi 3-4 yıl idare etsin yeter

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
M9 da ne var ki seni cezbedebilsin ??? M8 ile arasında ki fark kamera ve işlemci , sonuçta yine aynı demir yığını.. 3000 tl civarı fiyatı da haketmiyor. Şahsen İphone 6 ' dan Note 4 ' e geçtim gayet memnunum. Yine de son karar senin ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Performans konusunda 2 telefon da başarılıdır. Exynos / Snapdragon 801 - 810 kıyaslamasından çok bence telefonların tasarımına bakmak lazım. İşlevsellik açısından Note 4 önde, hem de çok önde. S Pen'nin metni/resmi kopyalayıp kendi notlarınızla entegre edip özgün bir şekilde dosyalarınızı oluşturmanız, büyük avantaj. Ayrıca tasarım açısından ben M9'da hayal kırıklığına uğradım. Ön yüzde aşağıda kocaman bir boşluk. Tamam hoparlör var ama daha sonra bir firma ismi, sanal tuşlar derken aşağıda büyük bir kullanılmayan alan var. Note 4'te aşağıdaki bölüm fiziksel tuşlar ve hemen ekran geliyor. Ayrıca Note 4 inanılmaz fotoğraf çekiyor. Her ne kadar M9'u şu an için test etmesek de. Şu da ilginçtir ki Samsung Sony'den aldığı sensörle Sony'den daha iyi görüntü elde etmeyi başarıyor. Sony, tıpkı Nikon'lara verdiği görüntü sensörüyle Nikon'dan geri kalıyorsa burada da aynı durum var. Burada Samsung'u kutlamak lazım. Note 4'ün dezavatajı ise(ki bana göre bu bir sorun değil) uygulamaların biraz geç açılması. Yani bundan kastım 1 saniye falan, bana göre bu bir kıyaslama açısından dezavantaj değil. Ama sonuçta böyle bir durum da var. Konuyu dağıtmadan eğer 5.7 inçlik telefonu taşıma sıkıntınız yoksa ben Note 4'ü tercih ederdim.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
M9 daki o siyah şeritteki HTC yazısı olmasa güzel telefon ama sırf o yüzden tercih etmem ben

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2sininde farkli ozellikleri var ama bitanesini secmem gerek cok kotu bi durumdayim ya 2side harika

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Bence Z4 ve G4 ü beklemelisin :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaslar bidaki aya telefon almayi dusunuyorum note 4 ve m9 arasinda kaldim.Ama soyle bi sorum var sizlere;bidaki aya note 4 Almak mantikli olurmu yani m9 falan ondan daha gelismis bi donanima sahip ondan soruyorum.

tabiki mantıklı eger büyük ekran kalem vs için alacaksan çok mantıklı ama hızı ve kamera gibi şeyler için alacaksan htc one m9 s6-s6 edge yi bekleyebilirsin...

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Zenfone 5 veya 6 al paran cebinde kalsın bende zenfone 5 lite var o bile oyunlarda kasmıyor tek sorunu pil çabuk bitiyor 2500 mah yetmiyor %100 ken kesintisiz 2-3 saat oyunda %25 lere düşüyor.arkası soba gibi cayır cayır yanıyor hem al dedim hemde burada cihazı kotuluyorum :D ama benimki zenfone 5 lite 1gb ramli modeli

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Asusu pek sevmiyorum 2 gun kadar kullandim zenfone 5i.Cok isiniyo bayaa bayaa isiniyo hemde galiba islemcinin dusuk saat hizindan dolayi

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Samsung Galaxy Note 4, 64 bit'i kilitli bir cihaz. Alsan elinde patlar.

Ama m9'da Snapdragon 810,64 bit açık halde

Bu özelliğiyle bile m9, Note 4'ü ezer.

Peki Note 4 nasıl?

Note 3 benim için hayal kırıklığıydı. Note 2'deki tatminkar özelliklerden eser yoktu. Cihaz çöptü diyebiliriz.

Note 4 ile Spen gerçek bir kalem oldu. Başka da büyük bir özellik görmedim ben.

Her şekilde one m9. Kamerasıyla alay edilmişti şimdi neresinde kusur var bu cihazın. Estetik kusurlar hariç.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Cihazın antutu dan 55k puan alması biraz saçma ama yinede güzel bir cihaz M9

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Antutu cok sacma puanlama yapiyo benim artik antutuya hic bi gyvenim kalmadi.Bide htc guncelleme konusunda nasil acaba merak ediyorum bi note serisi gibi 3 sene sonra bile guncelleme verir mi sonucta 2800 vercez galiba cihaza az bi para degil.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Antutu cok sacma puanlama yapiyo benim artik antutuya hic bi gyvenim kalmadi.Bide htc guncelleme konusunda nasil acaba merak ediyorum bi note serisi gibi 3 sene sonra bile guncelleme verir mi sonucta 2800 vercez galiba cihaza az bi para degil.
M7 Android 4.1 Jelly Bean ile çıkmıştı. Android 5.0.2 ye kadar güncelleme aldı .. Sen karar ver...
Ayrıca samsung güncelleme konusunda en geri firma. Bunu herkes biliyor.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung geri mi bilmem ama note 1 2.2den 4.1e geldi note 2 5.0 alcakmis neresi geri s serisini bilemem ama note serisi guncellemede sikinti yok htc de iyi o zaman alinir bi 3 sene verse yeter bana

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ununtulu telefonlar geliyo onları bekleyin

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Samsung geri mi bilmem ama note 1 2.2den 4.1e geldi note 2 5.0 alcakmis neresi geri s serisini bilemem ama note serisi guncellemede sikinti yok htc de iyi o zaman alinir bi 3 sene verse yeter bana
Note 1 zamanında android sürümü zıpladı zaten ara sürümlerde takılmadı rakamların arasında fazla fark var diye çok güncelleme aldı zannetme. Zamanında Note 1 kullanmış biri olarak söylüyorum cihaz sadece birkaç kez güncellendi. Samsung un note 2 ye lollipop verecek olmasının tek nedeni cihazın satış sonrası destek süresi içerisinde lollipop un google tarafından duyurulmuş olmasıydı. Bana kimse güncelleme konusunda samsung u savunmasın.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 1 zamanında android sürümü zıpladı zaten ara sürümlerde takılmadı rakamların arasında fazla fark var diye çok güncelleme aldı zannetme. Zamanında Note 1 kullanmış biri olarak söylüyorum cihaz sadece birkaç kez güncellendi. Samsung un note 2 ye lollipop verecek olmasının tek nedeni cihazın satış sonrası destek süresi içerisinde lollipop un google tarafından duyurulmuş olmasıydı. Bana kimse güncelleme konusunda samsung u savunmasın.

Ne yani note 4 de kotu olcak mi guncelleme konusunda

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htcden beklerin mi hocam ?