• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

şu zamanda s8 kullanılır mı?

a30 kullananlar var o kadar yavaş değil
Belki kişiden kişiye değişebilir o, babam da yavaş değil diyor fakat ben bir hafta zor dayanmıştım (yüz okuyucu olmasa hiç çekilmez ama o hızlı çalışıyor), belki kullandığım telefonun parmak izi okuyucusuna alismisimdir.

Belki kişiden kişiye değişebilir o, babam da yavaş değil diyor fakat ben bir hafta zor dayanmıştım (yüz okuyucu olmasa hiç çekilmez ama o hızlı çalışıyor), belki kullandığım telefonun parmak izi okuyucusuna alismisimdir.
kullandığınız telefon nedir

s8 baktığım telefonların içinde fakat çok eski gibi alınır mı alınmaz mı (başka telefon önerisi yapmayınız)
Kullanılır, fakat güncelleme desteği olmayan bir cihaz, kullanılması ne kadar doğru orası tartışılır.

Ben olsam 9’u beklerdim. Yakında çıkacak gibi görünüyor ama her türlü iphone 6ya göre çok daha iyi batarya ömrüne sahip bir telefon almış olacak. Kameraya gelirsek ikisi de 12mp modunda gayet güzel kareler çeker diye düşünüyorum. (Orta segmente göre)
düşük fiyatla çıksa bile vergilerle çok yüksek fiyatara geliyor o yüzden ucucz bişey beklemeye gerek yok

düşük fiyatla çıksa bile vergilerle çok yüksek fiyatara geliyor o yüzden ucucz bişey beklemeye gerek yok
O senin düşüncen. Dediğim gibi benim dediğim şahsi fikrim ve note 8 alsa bile iphone 6’dan her türlü daha iyi batarya ömrüne sahip bir cihaz almış olacağını da söyledim.

Uygun alacaksanız neden olmasın

Ben ilk çıktığı günden beri kullanıyorum hala isteklerimi karşılıyor ama yeni telefon alacak olsam güncel cihaz alirdim ha suan bu telefon a71-a51 den daha iyi bence kamera performans olarak ama güncrl cihaz en iyisiidr

Telefon baya popüler olmuş , hala kullanılır diyorum al ve teşekkür et dostum telefon elimde canavar gibi :)

> Hala güncelleme desteği yok diyorlar yav kardeşim her ay bu cihaz güncelleme alıyor 500-700 MB boyutun da android 10 almadı ama her ay güncelleme geliyor , güncelleme desteği devam ediyor S8 için .

Performans iyileştirmeleri ve güvenlik iyileştirmeleri geliyor..

Galaxy S8 tasarım olarak da donanım olarak da gayet iyi bir cihazdır.

kullanılır tabi bahsettiğiniz kadar eski değil sistem kaliteli kamera iyi hızlı tasarımı güzel kaliteli cihaz

kullanılır tabi bahsettiğiniz kadar eski değil sistem kaliteli kamera iyi hızlı tasarımı güzel kaliteli cihaz
ben mate 10 pro ve oneplus 6t için demiştim mate 10 pro çıkalı üstünden 3 sene geçti huawei bu cihazın fişini çeker