Şu meşhur Game Booster'ler...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar Game Booster'ler gerçekten işe yarıyor mu diye merak ediyorum çünkü bi kaç uzman arkadaş daha çok sistemi berbat ettiği kastırdığını söyledi acaba gerçektende öyle mi yoksa değil mi ? Ayrıca dalında en iyi program hangisi ? Teşekkür ederim şimdiden :blush::blush:

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bir donem kullandim . Katkisi var yok denemez . Yaptigi temel olarak ise yaramayan programlari kapatiyor

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bir donem kullandim . Katkisi var yok denemez . Yaptigi temel olarak ise yaramayan programlari kapatiyor
Teşekkürler daha çok berbat ediyormuş öyle duydum hatta benim nvidia ayarlarımı bozuyordu

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İşletim sisteminde bazı servisleri kapatarak sadece oyun odaklı servisleri çalışır bırakıyor. Oyun oynamadığınız zaman kapalı tutmanız daha iyi olur, ama düşük donanımlı bilgisayarlarda az da olsa işe yarayabiliyor oyun oynama esnasında.
Zaten yüksek donanımlı bir bilgisayar varsa hiç gerek yok bu tür uygulamalara. (Bence)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İşletim sisteminde bazı servisleri kapatarak sadece oyun odaklı servisleri çalışır bırakıyor. Oyun oynamadığınız zaman kapalı tutmanız daha iyi olur, ama düşük donanımlı bilgisayarlarda az da olsa işe yarayabiliyor oyun oynama esnasında.
Zaten yüksek donanımlı bir bilgisayar varsa hiç gerek yok bu tür uygulamalara. (Bence)

Mesela PES 2013 oynarken 10 dk sonra ısınmaktan dolayı kasıyor bilgisayar montu giyip kışın ortasında soğutucunun gücü yetmediğinden balkonda üşüyerek oynadığım oldu kasmasın diye :)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
Mesela PES 2013 oynarken 10 dk sonra ısınmaktan dolayı kasıyor bilgisayar montu giyip kışın ortasında soğutucunun gücü yetmediğinden balkonda üşüyerek oynadığım oldu kasmasın diye :)

git sağlam bir soğutucu al.ne gerek var böyle şeylere.:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence sağlam bi işlemcin varsa rahatça oynarsın oyunları yoksa programlar işe yaramıyor benim mesela wolfteam i bile kasarak oynuyorum sağlam işlemci lazım ekran kartı da önemli tabi

özgür emir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım Öncelikle gamebooster pek de işe yaramaz çünkü sadece ramı boşaltır ve rami oyuna yönlendirir ki boşa çalışan uygulama yoksa hiçbir fark olmaz kısacası görev yonlendiriciyle aynı görevin kisa sini Yapıyor

Bu Arada benimde bir problemim var Ramim6 gb 4gb ekran kartı arkadaşıminki yarı yarıya düşük benden ve onda oyun kasmiyor Ozelliklerime baktığımda assassins creed revelations orta ayarda kasiyor birçok oyunda aynı durum Gamebooster ve en yüksek ayarları denedim bişi olmadı Yardim eden hayır duami alır:)

alican20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var bilgisayarım xp idi win 7 yaptım formatladım hiç bir driver yüklemeden kapattım simdi kasa çalışıyor ama ekran gelmiyor ekranın ışığı turuncu yanıyor lütfen yardım edin bilgisayarı nasıl açabilirim...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşım Öncelikle gamebooster pek de işe yaramaz çünkü sadece ramı boşaltır ve rami oyuna yönlendirir ki boşa çalışan uygulama yoksa hiçbir fark olmaz kısacası görev yonlendiriciyle aynı görevin kisa sini Yapıyor

Bu Arada benimde bir problemim var Ramim6 gb 4gb ekran kartı arkadaşıminki yarı yarıya düşük benden ve onda oyun kasmiyor Ozelliklerime baktığımda assassins creed revelations orta ayarda kasiyor birçok oyunda aynı durum Gamebooster ve en yüksek ayarları denedim bişi olmadı Yardim eden hayır duami alır:)

Bilen Yokmu ? Nası bir forum cvplayın daha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende 1 gb ram var mesela pc dandik ama lol oynamaya çalışıyorum