Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Logitech Z506 kullanan var mı ? Bassları falan nasıl yumuşak mı yoksa tok tok diye kısa süreli sert bass mı ? Ürün hakkında düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim.
Ben kullanıyorum bass ayarını yaparsan tatmin edici benim açımdan ama senin ne istediğine bağlı vurduğunda masadaki abajurlar hareket etsin diyosan beklentini karşılamaz Kolonları dağıtırsan doğru yerlere 3D sesi kesinlikle alıyorsun. Açık bıraktığında cızırtı falan yapmıyor kablosuna dikkat etmen gerek biraz hassas giriş yerinden çabuk kırılıyor. Benimki kırılmıştı oynadığında dayanılmaz bir cızırtı çıkarıyor. Bu yüzden yeni kablo almak zorunda kaldım. Flimlerde ses gerçekten başarılı vk sitesinden dizi izlerken bile 3d özelliğini koruyor arkaya koyduğum kolonlarda bağrış ve çığlık sesleri çıkması gerçekten hoş Ayrıca orta uyduları cam kenarına koyup son ses açarsan 3 bina yanına kadar sesi ulaştırabiliyosun Son sesde ses kalitesi bozuluyor o pürüzsüz ses yerinde boğuk ve rezil ettiğini düşündüğün bir ses çıkıyor ortaya bu benim laptop kaynaklı olabilir sonuçta Toshiba labtoplarda ses kaliteleri okadar iyi değil. Ben tavsiye ederim.
Enine boyuna konuşulcak birşey yok.Alt tarafı bi ses sitemi işte.Hepsiburada ve vatanbilgisayarın internet sitesinde ürünle ilgili istemediğin kadar yoruma ulaşabilirsin.Ben X530 kullanıyorum.Arkadaşımda Z506 var.Benim sistemimden iyi diyebilirim.Bass'ları daha doyurucu ve uyduları yüksek seste biraz daha temiz ses veriyor.Vatanda haftasonu indirimiyle 230 lira civarı bir fiyata geliyor.O paraya hakkını veren bir ürün.Tavsiye ederim.
Şimdi baktımda 264 liraymış vatanda.Geçen haftalarda hepsiburada da indirimdeydi.200 liraydı.O fiyata kaçmaz bir üründü.Ama şimdi en ucuz yerde 264 lira.
Eğer vatancomputer a gitme şansın varsa ikisinide dinleyip ona göre karar vermeni öneririm.T6300 hakkında fazla bir bilgiye ulaşamadım ama Creative'in kötü ürün ürettiğini görmedim duymadım.En az Logitech kadar kaliteli bir markadır.İnanıyorum ki son seste Z506 gibi bozulmaz.Aradaki 90 lira fark büyük bir fark ve hemen hemen aynı performansta ve kalitede ürünler.Deneme şansın varsa ikisinide deneyip öyle karar ver.Ben T6300 ü tercih ederdim.