Şu kokoşlara bakın hele...

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Elmacik dedi ki:
Wolker dedi ki:
zivanadan çıkılmaya başladındı helal olsun , sagcıların solcuların 80 lerde neye hizmet ettiklerini bilmeden birbirlerini öldürdükleri gibi bizde yakında birbirimizi vurarız tahminen ...

Ne iyi olurdu. Konu hakkında sabrettim yazmadım, yazmayacağım da. Bunu da konu dışı olarak yazıyorum, her iki durumda da kazançlı sayarım kendimi. Var mı düelloya gelen? Ya da "hadi savaşalım" diyen yok mu? Bence bir karmaşa üçüncü bir dünya savaşı lazım.

:DD:

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Küçük insanlar insanları, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışırlar.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ben burdayım herkes sakin olsun olurmu. :)

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
yasıkkkk acıyorum bu insanlaraaa

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Hadi hep beraber acılayım. :)

ETerNiTYy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanları fikirlerini söyledikleri için "başlık da dahil" aşaladığınızın farkında mısınız? Sadece rahatsız oluyormuş(?) bayanın sorunudur. O bayrak inmeden kimse susturamaz bu müezzinleri. Bende arapça okunmasından rahatsız oluyorum. ama videoda da kimse yakalım camileri yıkalım demiyor.
İnsan olduğumuzu unutmayalım, dinimizin uygun gördüğü gibi hoşgörü ile olaylara/kişilere yaklaşalım, yoksa yabancı müzik dinliyor diye 100 kırbaç cezası veren ülkelerden farkımız kalmaz.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
hayatında kaç kere camiye gittinde konuşuyorsun sen...

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu Taliban'ı hiç sevmem ama bazen verdikleri cezalar tam yerine oturuyor.Bunları Dev vinçlere asıp sallandıracaks İbret-i Alem için. cani miyim ne ? :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Söylediğimin tam tersi değil bende acıyorum o insancıklara...

Corbett

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allah cc insanlardan ve cinlerden bazı toplulukları sırf cehennem için yaratmıstır onlarıun gozleri var gormez dilleri var konusamaz kulakları var duamaz onlar boşluk içinde dolanıp dururlar
Rabbim bunları Kahhar isminin hürmetine Kahreylesin Amin

kullanıcı

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İnsanlara hakaret etmekle onların düşüncelerini değiştiremeyeceğinizin farkındasınızdır umarım. Şayet gerçek inanlarsanız yaradandan ötürü yaradılana hoş yaklaşmanız gerekir. Çelişkidesiniz. Dikkat !!!

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çelişkiden ziyade bakış açılarını insanların görmesi lazım

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar insanlara hitap tarzlarınızı sevmiyorum, çok kabasınız.
Ben türban karşıtı biri olarak, hiç bir türbanlıya sıkmabaş demem, diyeni uyarırım, çünki saygı diye birşey var.Hiç bir kadına yaşlı olmasına rağmen kendine bakıyor diye kokoş demem, denmesini de onaylamam.

Sizi insanlara fikirleri ve düşünceleri ne olursa olsun saygıya davet ediyorum.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
BaRY dedi ki:
Ben türban karşıtı biri olarak, hiç bir türbanlıya sıkmabaş demem, diyeni uyarırım, çünki saygı diye birşey var.Hiç bir kadına yaşlı olmasına rağmen kendine bakıyor diye kokoş demem, denmesini de onaylamam.

sen olabilirsin ama onlar değil.

kimseciq

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BaRY dedi ki:

Aslinda haklisin kokos kelimesi kullanilmasa daha iyi olurdu cunku fikirlerinden ziyade tipini tarif ediyor. Kokos kelimesi yerine dar dusunceli olduklarini ifade eden Orumcek kafali, gibi sifatlar kullanilabilirdi :)

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kimseciq dedi ki:
BaRY dedi ki:

Aslinda haklisin kokos kelimesi kullanilmasa daha iyi olurdu cunku fikirlerinden ziyade tipini tarif ediyor. Kokos kelimesi yerine dar dusunceli olduklarini ifade eden Orumcek kafali, Yobazin ta kendisi, Milattan onceden kalmis dinazorlar gibi sifatlar kullanilabilirdi :)
myefsane dedi ki:
Tanı: Umutsuz vaka

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
saygı karşılıklıdır, hakedene duyulur...Diğerlerine tükürülür..

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
zaferyörük dedi ki:
Demokrasi tahammül kültürüdür, savunuyorsanız, saygıyı öğreneceksiniz.Eğer beceremiyorsanız demokrasi yanlısıyım vs. demeyeceksiniz.Türk insanı artık bunu özümsemeli.

g-han

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ zaferyörük

yapılan davranış kötü buna katılıyorum ama cevap aynı şekilde verilmemeli.cevap islamın hoşgörüsüyle,mevlananın ne olursan ol yine gel felsefesiyle verilmeli.onların seviyesine inersen onlardan farkın kalmaz...

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
g-han dedi ki:
@ zaferyörük

yapılan davranış kötü buna katılıyorum ama cevap aynı şekilde verilmemeli.cevap islamın hoşgörüsüyle,mevlananın ne olursan ol yine gel felsefesiyle verilmeli.onların seviyesine inersen onlardan farkın kalmaz...

İşte bak şöye yorumları bekliyoruz teşekkürler...

zaferyörük

Doçent
Reaksiyon puanı
1
BaRY dedi ki:
zaferyörük dedi ki:
Demokrasi tahammül kültürüdür, savunuyorsanız, saygıyı öğreneceksiniz.Eğer beceremiyorsanız demokrasi yanlısıyım vs. demeyeceksiniz.Türk insanı artık bunu özümsemeli.

Demokrasinin ne olduğunu son yıllarda daha net öğrendik...İroni

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
-BeSTe- dedi ki:
Teşekkür ederim. Kur'anda türbanın olmadığını ancak başörtüsünün olduğunu biliyorum. Bir ikincisi Haşaa Kur'an değiştirilmiş demem yanlış görmüşsün iyice bak derim :) Çünkü türban ile baş örtüsü farklı şeylerdir. Benim cahil olup olmadığımı sen söyleyemessin neden mi çünkü ??? benim yazımı iyi okumamışsın ( Bu benim düşüncem dedim ) İmam hatipler zararlı orada insanların duyguları sıkıştırıyor.Kız öğrencilere baskı uygulanıyor. O baskı sonucu kız öğrenciler dinden imandan çıkıyor . İşlerini dsüzgün yapsalar bi kelime etmem ...
Bundan sonra kullandığım hiç bir kelimeye cwp verilmesini istemiyorum.

Sevgiyle Saygıyla kalın teşekkürler ...
Ya ben anlıyamıyorum Türkiyede başörtüsü ve türban diye bir ayrım yapılmasını.Çünkü başını bağlayan insanlara bu başındaki türban deyin evet bu türban yok baş örtüsü deyin evet başörtüsü diyecek onlar için önemli olan başlarını örtmek.
Gereksiz korkular....
Bağırmak istiyorum .....

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kuran da başörtüsü yok orası doğru, sadece örtünün yazıyor.
ama kapayana neden kapadın demek yanlış olur, açığa da neden açık demek.
Yorum farkı var sadece.

Bir erkek olarak kendime dert edeceğim bir problem değil, nasıl olsa benim öyle bir sorunum yok.Olan düşünsün.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kendimde dahil neden bu sinir anlıyamıyorum
Bu baskılardan sinir sistemimiz alt üst oldu ne sevgi ne saygı kaldı.
Artık yeteeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr