Hayır.Beyler soğuk su içtikten sonra bağırası gelip oğğggğ diye bağıran varmı
Ben bağırmıyorum ama neden insanın bağırası gelir ki?Beyler soğuk su içtikten sonra bağırası gelip oğğggğ diye bağıran varmı
Bende bundan sonra "Heeeeeeytt ulaaaaan döverim hepinizi" diye bağıracağımArada bir bağırasım geliyor. Evde zaten kimse yok. ?
O zaman gelir sende koşarBenim evin kolidoruda büyük güzel koşuluyor.
Ekoseksüel olmayasın ?Bende de üstümdeki herşeyi çıkarıp toprağa basma hissi geliyor ??
Doğa anayı seviyorum özümüz ordan geliyor sevince kucaklaşmak istiyorsun kucaklaşmak için de neyse bu aralar yorgunum boşverelim ??Ekoseksüel olmayasın ?
Memleketin taşına toprağına kurban olayım diyip duruyordun. Şuan bi şüphelendim. Odun olmasam korkmayacağımda ???
Odun olarak ben kaçıyorum ?Doğa anayı seviyorum özümüz ordan geliyor sevince kucaklaşmak istiyorsun kucaklaşmak için de neyse bu aralar yorgunum boşverelim ??
Ağaçlar da çıplak ve toprağa ayak basarlar su verdikçe derinlere iner doğa anayı daha güzel kucaklarlar biz akrabayız hocam korkacak bir durum yok ??Odun olarak ben kaçıyorum ?
Ekli dosyayı görüntüle 116284
Aman aman daha hızlı kaçıyorum. Akrabalardan yediğim kazığı kimseden yemedim ? Odun olunca kazık yemek daha çok koyuyor ?Ağaçlar da çıplak ve toprağa ayak basarlar su verdikçe derinlere iner doğa anayı daha güzel kucaklarlar biz akrabayız hocam korkacak bir durum yok ??
Biz zaten ayrı ormanların odunlarıyız hocam ben amazonda takılıyorum daha çok ??Aman aman daha hızlı kaçıyorum. Akrabalardan yediğim kazığı kimseden yemedim ? Odun olunca kazık yemek daha çok koyuyor ?
Tamda ne olduğunu arıyordum bu sözün.Ekoseksüel olmayasın ?
Memleketin taşına toprağına kurban olayım diyip duruyordun. Şuan bi şüphelendim. Odun olmasam korkmayacağımda ???
Dağları delen çölleri aşan aşıklar gibisiniz demek ikinizde ??Tamda ne olduğunu arıyordum bu sözün.
Arada çırılçıplak yemyeşil ormanda koşmak isteğim oluyor. Vay be ne özgürlük hissi olur ya
Bende Ekoseksüelim sanırım. hahahhaah![]()
Kardeş çok sıkıntılı sesler çıkarıyorsun haaIlk önce bi ohhh çekerim bi iki gün sonra ahhh boğazım derim![]()
Kardeş çok sıkıntılı sesler çıkarıyorsun haa
Benden sölemesi hsjshshdhs![]()
tabikide hayırBeyler soğuk su içtikten sonra bağırası gelip oğğggğ diye bağıran varmı
aman dikkat etde halıyı batırmaSu içtikten sonra ağzımdan püskürtesim geliyor benim de ?