Su İçince Midem Bulanıyor

SüleymanCLK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar İyi Günler. Başlıkda da belirttiğim gibi Su içince benim midem bulanıyor.

Yaklaşık 1.5-2 ay önce okulda olur bilirsiniz, "Yerli Malı Haftası" adlı bir hafta vardır ve çoğu öğrenci o hafta için evinden yemek götürür.
Ben de o gün okula gitmiş ve yerli malı haftasında yemekler yemiştim, o gece yattağımdan kalktım ve direk lavabo (tuvalet)'ya koştum. Ve istifra ettim. Ondan 2 gün sonra başım ağrıyordu ve öğlen 16:00 gibi yattım ve 20:00 gibi uyandım. Uyandığımda tekrardan midem bulanıyordu, ve tekrardan istifra ettim.

O günden bi 1 ay sonra falan su içince midem bulanmaya başladı ve hâlâ da midem bulanıyor. Dün akşam hastane'ye gittim. Doktor birşey demedi sadece 2 tane şurup yazdı ve eve yolladı.
1'i : Bağırsak Düzeltici
2'ncisi : Meptamit gibi birşeydi mide bulantısını geçirmek için.
Daha kullanmaya yeni başladım. Meptamit hiçbir işe yaramıyor, onu içiyorum fakat gram işe yaramıyor.
Lütfen daha başka ne yapabileceğimi bilmiyorum, benim gibi su içince midesi bulananlar falan varsa ve çözümünü bulduysa buraya yazabilir mi ? Lütfen rica ediyorum, artık bu mide bulanmasından bıktım 1 Haftada 2 Litre suyu anca içiyorum.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Benim de su içince midem bulanırdı doktora gittim ülser çıktı, yanı midede derin yaralar olduğu saptandı bendeki kritik bölgedeydi ilk etapta ilaç verildi ve yemek listesi bunlara uydum ama hala az çok bulantı oluyorlardı mide balonu denilen şey yapacaklardı ama son kez mideyi kontrol ettiler ve aşırı hızlı iyileşme olduğunu gördüler ve ilaç tedavisine devam ettim bu mide balonu isinden kurtuldum şuan gayet iyi durumdayım su içebiliyorum hiçbir bulantı olmuyor. Sana tavsiyem bir dahiliye doktoruna gitmen. Ama iyi bir hastaneye git küçük hastanelerde pek ilgilenmiyorlar.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kardeş o ilaçları kullanma öyle bir şey yok bence genel olarak seni kontrol edecek yere git dahiliye git durumu iyice anlat her şeyden kaynaklanabilir belki de psikolojik olabilir buda bir ihtimal ama belli sebebi olması lazım ilaç kullanmanı şuan önermem başka doktora gidip araştır.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Metpamid otobüste veya trenle yani yolculuk esnasında mide bulantılarında etkili olan bi ilaçtır...Hazır su tercih et...

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Metpamid otobüste veya trenle yani yolculuk esnasında mide bulantılarında etkili olan bi ilaçtır...Hazır su tercih et...
Benimde normalde midem bulanmaz ama artık arabada otobüsde telefonla oynayınca midem bulanmaya başlıyor başım dönüyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Mide bulantısını hafife almayın, doktora başvurun. Sürekli devam eden bir bulantınız varsa mutlaka doktora gidin.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Daha büyük bir hastaneye gitmeni tavsiye ederim.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
Benimde normalde midem bulanmaz ama artık arabada otobüsde telefonla oynayınca midem bulanmaya başlıyor başım dönüyor

Gözünü fazla yorduğun için başın dönüyo olabilir ve buna bağlı mide bulantısı...Miden boş ise yolculuk esnasında aracın sallanması da bulantıya sebep olabilir...Tuzlu kraker taşıyabilirsin yanında...

SüleymanCLK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Teşekkür Ederim. Randevu Aldım ve en yakın zamanda hastaneye gitmeye çalışacağım. Normalde hiçbirşeyim yoktu zaten. Ama sizin tavsiyelerinize uyarak hastaneye gidiyorum. Umarım önemli birşey değildir, tekrardan teşekkürler.

TeraKiller

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benimde seninle aynı şikayetlerim var. Doktora gittiğinde doktorun ne dediğini öğrenmek istemiştim.