- Konuyu başlatan
- Reaksiyon puanı
- 9,165
Zaten kesin olarak 16. sorunun cevabı C.Ama sitede B diye gösterilmiş.Ya işte böyle şeyler adamı sinir eder.16 cc bu nasıl sınav.
Zaten kesin olarak 16. sorunun cevabı C.Ama sitede B diye gösterilmiş.Ya işte böyle şeyler adamı sinir eder.16 cc bu nasıl sınav.
Bence en iyisi sizin dediğiniz gibi bu soruları yazıcıdan çıkartıp soruları doğru bir şekilde cevaplamak ve yazılı notunu öğrenince hocaya bu durumu söylemek.Notunu söylediğinde kağıdını kontrol etmek iste. Ekran da yazıcı da çıkıştır mesela, spamı virüsten sayması da ayrı olay, spam dediğin rahatsız edici maillerdir virüslük bi durum yok ki mail virüsü diye mi tanımlanıyor acaba.
Ben arkadaşıma birsürü mail ve ya gereksiz mail attığımda virüsmü oluyorum yani?Notunu söylediğinde kağıdını kontrol etmek iste. Ekran da yazıcı da çıkıştır mesela, spamı virüsten sayması da ayrı olay, spam dediğin rahatsız edici maillerdir virüslük bi durum yok ki mail virüsü diye mi tanımlanıyor acaba.
Ben arkadaşıma birsürü mail ve ya gereksiz mail attığımda virüsmü oluyorum yani?
Hımm.Yanlış anlamışım.Soruları çıktı al demedim cümleyi yanlış anlamışsın ama onu da yap.
Hangisi çıkış birimidir dediği soru, ekran ve yazıcı ikisi de doğru.